To je to što me zanima!

Love, Deng i Boozer na meti Beşiktaşa: Uskoro ću odlučiti

Turski košarkaški klub Beşiktaş momčad želi pojačati s još ponekim NBA igračem, nakon što je u svoje redove već doveo Derona Williamsa iz New Jerseyja...
Vidi originalni članak

Beşiktaş je u ozbiljnim pregovorima s Minnesotinim krilnim centrom Kevinom Loveom, te s 26-godišnjim britanskim igračem sudanskog porijekla Luolom Dengom, krilom Chicago Bullsa.

- Razgovarao sam o toj mogućnosti s Deronom. Donijet ću odluku o tome u sljedećih nekoliko dana – izjavio je Love.

Dengovi zastupnici također su razmijenili kontakte s turskim klubom, te rade na prijedlozima za osiguranje kako bi zaštitili njegov ugovor s Bullsima.

Na meti Beşiktaşa našao se i 29-godišnji krilni centar Carlos Boozer, također igrač Chicago Bullsa, povjerili su izvori Yahoo! Sportsu.

Moguće je da će Beşiktaş potpisati prvog od njih s kojim dogovori suradnju. Izvori bliski turskom klubu vjeruju da u Beşiktaşu preferiraju dovođenje Lovea. Williams i Love imaju istog agenta, što bi također moglo igrati važnu ulogu.

Rondo i Perkins žele zajednički angažman u Europi

Branič Boston Celticsa Rajon Rondo i centar Oklahoma City Thundera Kendrick Perkins bliski su prijatelji, te raspravljaju o mogućnosti zajedničkog igranja u inozemstvu.

Rondo i Perkins su svojim zastupnicima dali zadatak da istraže postoji li takva mogućnost. Zainteresirani su za dolazak u klub iz neke zemlje koja može financijski zadovoljiti njihova očekivanja, kao što su Italija, Španjolska ili Rusija.

Trenutno nemaju nikakvu konkretnu opciju. Pitanje je hoće li se takva i pojaviti, odnosno, postoji li klub koji si može priuštiti izdvojiti veliki novac za dvojicu NBA igrača.

Naime, premije osiguranja su vrlo visoke za igrače iz NBA lige i to klubovima koji ih žele angažirati stvara financijske poteškoće.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • TheAnswer023 19.11.2011.

    Odma s Rondom i Perkinsom u ZG...

Komentiraj...
Vidi sve komentare