To je to što me zanima!

Lovren i Strinić na krcatom se Poljudu oprostili od 'vatrenih'

Jedan je reprezentativnu karijeru zaključio prije ove akcije na startu kvalifikacija za Euro, drugi ju je naprasno završio nakon ruskoga srebra
Vidi originalni članak

Nakon što su Mario Mandžukić, Vedran Ćorluka i Danijel Subašić to napravili uoči utakmice protiv Španjolske u Ligi nacija na Maksimiru, Ivan Rakitić uoči ogleda protiv Rusije u kvalifikacijama za SP na Poljudu, a Šime Vrsaljko uoči utakmice protiv Danske u Ligi nacija na Maksimiru, red je došao i na Dejana Lovrena (33) i Ivana Strinića (35).

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obojica su bili standardni na putu do ruskoga srebra, a Dejan i u pohodu na katarsku broncu. Strinić je zapravo s nogometom završio neposredno nakon Mundijala 2018. zbog problema sa srcem, nije se uspio vratiti, a u HNS-u su iskoristili ovu priliku da mu na rasprodanom Poljudu kažu: hvala.

Dejan je za "vatrene" odigrao 78 utakmica i zabio pet golova, Ivan je dres reprezentacije obukao 49 puta. Predsjednik HNS-a Marijan Kustić i tehnički direktor reprezentacije Stipe Pletikosa uručili su im uokvirene dresove upravo s brojem nastupa za reprezentaciju.

Pljesak više od 30.000 ljudi u prvoj utakmici nakon nove medalje na SP-u, nema sumnje, dugo će pamtiti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • el_kapitan 25.03.2023.

    kaj nije strinic imal oprostaljku u portugalu?

  • Ma tko kaze 25.03.2023.

    Lovren također!

  • user_117861 25.03.2023.

    Lovren❤️👑

Komentiraj...
Vidi sve komentare