To je to što me zanima!

Lovren ispao iz reprezentacije, Kovač je pozvao Leškovića...

Lovren ima problema s trbušnim zidom pa će u dogovoru s izbornikom preskočiti Gibraltar i Italiju kako bi se oporavio. Niko Kovač pozvao je Leškovića iz Rijeke...
Vidi originalni članak

Dejan Lovren "out", Marko Lešković "in". Stoper Liverpoola propustit će okupljanje reprezentacije i neće biti na raspolaganju izborniku Kovaču za dvije utakmice u lipnju, prijateljsku protiv Gibraltara i kvalifikacijsku s Italijom na Poljudu. 

Dejan Lovren ima problema s trbušnim zidom pa je u dogovoru s izbornikom odlučio preskočiti dvije utakmice kako bi se oporavio, objavio je HNS na službenoj stranici.

Kovač je umjesto Lovrena pozvao braniča Rijeke Marka Leškovića, koji je debitirao za hrvatsku reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Argentine.

Hrvatska 7. lipnja u Varaždinu u prijateljskoj utakmici dočekuje Gibraltar. Samo pet dana kasnije na praznom Poljudu igramo protiv Italije u kvalifikacijama (20.45 sati).

Idi na 24sata

Komentari 95

  • MrFukowski 03.06.2015.

    Lešković je odličan igrač..jednom kad uđe u repku postat će nezamjenjiv..bio to i prije da nije imao peh sa ozljedom prošle godine prije Brazila..a tamo nam se pored njega ne bi Mexikanci onako šetali po 16 ercu

  • GJURO 02.06.2015.

    Bolje je igrat s igračem manje nego s Lovrenom u ekipi

  • mik 02.06.2015.

    Schifo i Vida.......trenutno nema boljih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare