To je to što me zanima!

Lovren iznesen na nosilima u remiju, tekla mu krv iz koljena

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Liverpoola Dejan Lovren iznesen je s terena nakon što mu je Craig Gardner kopačkom ušao u koljeno. Morao je primiti i kisik...
Vidi originalni članak

Nogometaši Jürgena Kloppa remizirali su na Anfieldu protiv WBA 2-2. Susret je obilježila stravična ozljeda Dejana Lovrena, kojeg su liječnici morali iznijeti na nosilima i dati mu bocu s kisikom. 

'Redsi' su poveli u 21. minuti nakon akcije koju je počeo Coutinho, asistirao Lallana, a zabio Henderson. Gosti su izjednačili devet minuta kasnije golom Craiga Dawsona. Do kraja poluvremena opravdano je poništen jedan gol WBA zbog zaleđa.

No u nastavku WBA je uspio doći do gola i prednosti 2-1 nakon što je Jonas Olsson pogodio iz kornera. Ubrzo nakon primljenog gola, Klopp je doživio još jedan udarac. Craig Gardner brutalno je startao nad Dejanom Lovrenom i ušao mu kopačkom u koljeno. Lovrenu je curila krv iz koljena, a morali su ga iznijeti s travnjaka na nosilima i dati mu kisik. 

Liverpool je do kraja uspio izjednačiti na 2-2 golom Divocka Origija.

Arsenal zasjeo na vrh Premier lige

Arsenal je zasjeo na vrh pobjedom kod "fenjeraša" Aston Ville (2-0), a 'topnici" su pobjedu osigurali u prvom dijelu pogocima Girouda i Ramseya

Newcastle je iznenadio Tottenham (2-1) na White Hart Lineu pogotkom Pereza također u sudačkom dodatku. Londonska momčad je povela preko Dyera (39), a za goste je izjednačio Mitrović (74). 

Arsenal vodi s 33 boda ispred Manchester Citya (32) i Leicestera (32), koji u ponedjeljak dočekuje Chelsea.  Liverpool je tek deveti s 24 boda.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Marko Pejić 15.12.2015.

    nije strašno

  • svejedobro 14.12.2015.

    Brz oporavak želim

  • 14.12.2015.

    ovaj engleski nogomet nije normalan, sami kostolomci, treba ove luđake dobro kazniti... žao mi je Lovrena, zadnje utakmice odigrao je fantastično.... brz oporavak želim i vrati se još jači

Komentiraj...
Vidi sve komentare