To je to što me zanima!

Lovren: Kada napravite toliko izmjena, onda to više nije isto

Izgledali smo jako dobro i stvarali smo šanse. Možda ih ovaj put nismo iskoristili, ali nadam se da ćemo nešto sačuvati i za SP, rekao je Andrej Kramarić nakon poraza "vatrenih" u Liverpoolu
Vidi originalni članak

Super teška utakmica, zahtjevan protivnik, top igrači, super prvo poluvrijeme. Možda nam nije bio potreban zadnji gol, to bi sigurno bolje izgledalo, rekao je Andrej Kramarić nakon poraza hrvatske nogometne reprezentacije od Brazila u Liverpoolu.

"Vatreni" su na Anfieldu izgubili 2-0 golovima povratnika Neymara u 69. i Liverpoolova napadača Roberta Firmina u 94. minuti.

- Bila je to dobra pripremna utakmica i bit će zanimljivo igrati protiv Argentine. Sigurno će biti drugačije na Svjetskom prvenstvu. Imamo nade da možemo odigrati bolje - rekao je Kramarić i osvrnuo se na nekoliko promašenih prilika u prvom poluvremenu:

- Izgledali smo jako dobro i stvarali smo šanse. Možda ih ovaj put nismo iskoristili, ali nadam se da ćemo nešto sačuvati i za Svjetsko prvenstvo, kad će biti bitnije.

FIRMINO POTVRDIO POBJEDU Neymar se vratio, izvozao naše i zakucao loptu pod prečku...

Dejan Lovren vratio se na svoj stadion i odigrao solidnu utakmicu.

- Bilo je posebno za mene nastupiti na Anfieldu. Lijep doček, mix Hrvata i Brazilaca. Nažalost, nije onaj rezultat koji smo očekivali, ali to je tek početak - kazao je stoper Liverpoola za HRT i dodao:

- Dobro smo se branili u prvom poluvremenu, i onda nakon pet-šest izmjena to više nije isto. Brazil je favorit Svjetskog prvenstva, a ja ostajem optimist.

- U prvom dijelu lijepo smo odigrali, branili se lijepo, bili kompaktni, a oni nisu imali previše prostora i imali šansi. U drugom se to promijenilo. Ali najbitnije je da se nitko nije ozlijedio. Nigerija? Ima dosta dana za pripremu. Radit ćemo naporno, uhvatiti formu i pokazati da možemo odigrati kako treba - zaključio je Lovren.

Slično razmišljanje s Lovrenom podijelio je i povratnik Vedran Ćorluka.

- Prvo poluvrijeme smo dobro stajali i kompaktno, čak i kontrolirali utakmicu u nekim trenucima. U drugom poluvremenu te promjene su nam malo razvodnile igru - rekao je Čarli, koji ističe kako je pad koncentracije bio najveći problem.

- Taj pad koncentracije u zadnjoj minuti nam najviše smeta, bolje bi bilo da je ostalo 1-0. Moramo ostati pozitivni i popraviti neke stvari.

- Ova utakmica je nam trebala biti pokazatelj da vidimo gdje smo nakon prvog dijela priprema. A pokazala nam je da smo na pravom putu. Što se mene tiče, dobro se osjećam. Plan je bio da odigram 50 minuta, to smo i odradili - zaključio je Ćorluka.

HRVATSKA - BRAZIL 0-2 Vatreni dobro parirali Brazilu, Neymar i Firmino nas srušili...

Kapetan Luka Modrić izašao je iz igre početkom drugog poluvremena.

- Utakmica je bila čvrsta, dobra, natjecateljska. Dobro smo parirali Brazilu i u nekim trenucima bili bolja ekipa. Drugo poluvrijeme nije bilo dobro, a Neymar je činio razliku na terenu - rekao je kapetan "vatrenih".

Idi na 24sata

Komentari 41

  • tuna111 03.06.2018.

    Hrvatski nogomet mora nekako razvit killera jednog, ala Šuker, ili uvest, kao Dudua. Nekoga tko iz teške situacije u 16, moze zabiti gol.

  • Judita👥 03.06.2018.

    što je lovren zgodan..

  • WSS 03.06.2018.

    Ovu utakmicu presudila je iskljucivo sirina klupe koja je evidentno na strani Brazila. Prvo poluvrjeme je bilo odlicno ali nase zamjene nisu na razini prvog sastava sto kod protivnika nije bio slucaj. Borili su se i izgubili.. vise cjenim takav poraz nego traljavu igru uz bolji rezultat. Ostavit srce na terenu pa kako bude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare