Obavijesti

Sport

Komentari 41

Lovren: Kada napravite toliko izmjena, onda to više nije isto

Lovren: Kada napravite toliko izmjena, onda to više nije isto
1

Izgledali smo jako dobro i stvarali smo šanse. Možda ih ovaj put nismo iskoristili, ali nadam se da ćemo nešto sačuvati i za SP, rekao je Andrej Kramarić nakon poraza "vatrenih" u Liverpoolu

VIDEO

Super teška utakmica, zahtjevan protivnik, top igrači, super prvo poluvrijeme. Možda nam nije bio potreban zadnji gol, to bi sigurno bolje izgledalo, rekao je Andrej Kramarić nakon poraza hrvatske nogometne reprezentacije od Brazila u Liverpoolu.

"Vatreni" su na Anfieldu izgubili 2-0 golovima povratnika Neymara u 69. i Liverpoolova napadača Roberta Firmina u 94. minuti.

- Bila je to dobra pripremna utakmica i bit će zanimljivo igrati protiv Argentine. Sigurno će biti drugačije na Svjetskom prvenstvu. Imamo nade da možemo odigrati bolje - rekao je Kramarić i osvrnuo se na nekoliko promašenih prilika u prvom poluvremenu:

- Izgledali smo jako dobro i stvarali smo šanse. Možda ih ovaj put nismo iskoristili, ali nadam se da ćemo nešto sačuvati i za Svjetsko prvenstvo, kad će biti bitnije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Neymar se vratio, izvozao naše i zakucao loptu pod prečku...
Neymar se vratio, izvozao naše i zakucao loptu pod prečku...

Dejan Lovren vratio se na svoj stadion i odigrao solidnu utakmicu.

- Bilo je posebno za mene nastupiti na Anfieldu. Lijep doček, mix Hrvata i Brazilaca. Nažalost, nije onaj rezultat koji smo očekivali, ali to je tek početak - kazao je stoper Liverpoola za HRT i dodao:

- Dobro smo se branili u prvom poluvremenu, i onda nakon pet-šest izmjena to više nije isto. Brazil je favorit Svjetskog prvenstva, a ja ostajem optimist.

- U prvom dijelu lijepo smo odigrali, branili se lijepo, bili kompaktni, a oni nisu imali previše prostora i imali šansi. U drugom se to promijenilo. Ali najbitnije je da se nitko nije ozlijedio. Nigerija? Ima dosta dana za pripremu. Radit ćemo naporno, uhvatiti formu i pokazati da možemo odigrati kako treba - zaključio je Lovren.

Nije rezultat koji smo htjeli ali idemo dalje, dobra utakmica, samo dalje jako.!!! Bit cemo spremni💪🇭🇷🙏 #budiponosan...

Objavljuje Ivan Rakitić3. lipnja 2018

Slično razmišljanje s Lovrenom podijelio je i povratnik Vedran Ćorluka.

- Prvo poluvrijeme smo dobro stajali i kompaktno, čak i kontrolirali utakmicu u nekim trenucima. U drugom poluvremenu te promjene su nam malo razvodnile igru - rekao je Čarli, koji ističe kako je pad koncentracije bio najveći problem.

- Taj pad koncentracije u zadnjoj minuti nam najviše smeta, bolje bi bilo da je ostalo 1-0. Moramo ostati pozitivni i popraviti neke stvari.

- Ova utakmica je nam trebala biti pokazatelj da vidimo gdje smo nakon prvog dijela priprema. A pokazala nam je da smo na pravom putu. Što se mene tiče, dobro se osjećam. Plan je bio da odigram 50 minuta, to smo i odradili - zaključio je Ćorluka.

Vatreni dobro parirali Brazilu, Neymar i Firmino nas srušili...
Vatreni dobro parirali Brazilu, Neymar i Firmino  nas srušili...

Kapetan Luka Modrić izašao je iz igre početkom drugog poluvremena.

- Utakmica je bila čvrsta, dobra, natjecateljska. Dobro smo parirali Brazilu i u nekim trenucima bili bolja ekipa. Drugo poluvrijeme nije bilo dobro, a Neymar je činio razliku na terenu - rekao je kapetan "vatrenih".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske