To je to što me zanima!

Lovren kao kapetan predvodio 'redse' do slavlja nad Wiganom

Kloppovi treninzi uvijek su intenzivni. Ja sam navikao na to i mislim da je to poprilično dobro jer su i utakmice intenzivne, a ne "slow-motion", kazao je Dejan Lovren
Vidi originalni članak

Dejan Lovren dobio je veliku čast odigrati utakmicu za Liverpool s kapetanskom trakom oko ruke. Suspendirani hrvatski reprezentativac predvodio je "redse" do pobjede kod Wigana 2-0 u pripremama za novu sezonu kluba s Anfielda.

Strijelci za momčad Jürgena Kloppa bili su Danny Ings i tinejdžerska zvijezda Ben Woodburn (16), koji je u drugoj utakmici za prvu momčad Liverpoola zabio drugi gol. Lovren je na travnjaku stadiona DW proveo prvih 45 minuta.

- Momci koji su bili s nama prošle godine i koji su sad ovdje znaju da su Kloppovi treninzi uvijek intenzivni. Ja sam navikao na to i mislim da je to poprilično dobro jer su i utakmice intenzivne, a ne slow-motion - rekao je Lovren za službenu stranicu kluba.

- To je normalno. Trebate snagu i moć, a sada je vrijeme za naporan rad pa će nam biti lakše na treninzima. Naša su tijela navikla na takve treninge. Svi su u formi i to je dobra stvar - dodao je.

Hrvatski stoper izrazio je spremnost da novim članovima svlačionice "redsa", Lorisu Kariusu, Joelu Matipu, Sadiju Manéu i Marku Grujiću bude na raspolaganju i pomogne u prilagodbi na novu sredinu.

- Gledali su nas na televiziji i znaju sve o klubu, ali trebamo im pomoći da se brže prilagode. Zasad im ide jako dobro. Svaka promjena teška je na početku. Ja ću im pomoći u tome kao što su ljudi i meni pomagali kad sam došao. To je uobičajeno, trebamo pomagati jedni drugima - zaključio je Lovren.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nikluk20 17.07.2016.

    kapetan liverpoola nije u našoj momčadi...ali strinić je :P...heehheheehehhe

  • nokia010 17.07.2016.

    Los potez Klopa, nije Cacic pogresio u vezi Lovrena.

  • PraviDomoljubNeGlasazaHDZiiSDP 17.07.2016.

    Ma to Dejo care

Komentiraj...
Vidi sve komentare