To je to što me zanima!

Lovren: Moj ostanak ovisi o utakmici s Temišvarom

Čuo sam da je za mene u klub stigla jedna dobra ponuda. Hoću li otići ovisi o ishodu utakmice s Temišvarom, a dalje ćemo vidjeti, rekao je Lovren
Vidi originalni članak

Dinamo je s pola gasa ušao u polufinale hrvatskoga Kupa, a ni u susretu protiv drugoligaša Mario Mandžukić nije uspio zabiti.
- Isforsirao sam ga da zabije gol. Žao mi je što mu nije ušlo - rekao je Dinamov trener Kruno Jurčić za Mandžukića, koji nije zabio gol od 3. listopada i utakmice s Varteksom.
Za razliku od Mandžukića, u sjajnoj formi je Dejan Lovren. U klub je jedina prava ponuda stigla upravo za 20-godišnjeg Lovrena.
- Čuo sam i ja nešto o tome. Moj ostanak najviše ovisi o ishodu utakmice s Temišvarom. Uostalom, zašto ne bih otišao...volio bih igrati u Engleskoj, Tottenham ne zvuči loše. Tamo su ionako naši dečki. Na Otoku se igra pravi nogomet, a ovdje čim nekoga dodirneš, odmah je faul - rekao je Dinamov stoper.
I dok je Lovrenov ostanak u Dinamu upitan, Papadopoulosov odlazak je vrlo izvjestan.
- Probat ćemo se osloboditi skupih stranaca i taj novac usmjeriti u mlade igrače - rekao je predsjednik Mirko Barišić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • BubyBj 09.12.2009.

    Koji igračina LOL. Nije ni odigrao poštenu sezone već bi van.

  • YUSSUF 77 09.12.2009.

    Evo ga vec bi van.I onda mi pricaju vole Dinamo. Mamica ce svi razapinjat zasto ga je prodo,a ako ga nebudu htjeli prodat pola iduce sezone ce kao bit ozljeden.E moji decki prebrzo vi letite kao da necete stici zaraditi novce.Stvarno jako volite Dinamo samo gledate kako bi pobjegli.Ja vam garantiram da cemo ovaku izjavu za godinu dana citati i od Kramarica.Mamicu nedaj se.

  • Nizozemac 09.12.2009.

    Dobro jutro Kolumbo za Barisica da je izjavio nesto umjereno pametno .,, a Lovren neka neceka ishod nego prvi Avion i neka ide Gvozdje se kuje dok je vruce .SRETNO LOVREN

Komentiraj...
Vidi sve komentare