To je to što me zanima!

Lovren može odahnuti: Wayne Rooney ozlijeđen je za derbi...

Dejan Lovren trebao bi biti u prvih 11 Liverpoola koji od 18:30 gostuje kod Manchester Uniteda u 5. kolu Premiershipa. "Crveni vragovi" bit će bez Rooneyja
Vidi originalni članak

Sudar Manchester Uniteda i Liverpoola na Old Traffordu od 18:30 poslastica je europske nogometne subote. I jedni i drugi imaju sedam bodova nakon prva četiri kola pa se očekuje jurnjava na terenu po tri boda s obje strane.

- Povijest obaju klubova i rivalstvo... Možete to osjetiti početkom tjedna uoči utakmice, to je nevjerojatno. Kad sam došao u Englesku, znao sam da je utakmica između Uniteda i Liverpoola jedna od najvećih - rekao je Juan Mata, strijelac tri gola za "crvene vragove" u dvije prošlosezonske pobjede nad "redsima".

Louisa van Gaala zabrinut će ozljeda Waynea Rooneyja koji se s reprezentativnih obveza vratio ozlijeđene tetive i nije u konkurenciji za sastav. Prema pisanju engleskih medija, u vršku napada zamijenit će ga veznjak Marouane Fellaini, dok će novo pojačanje Anthony Martial ostati na klupi. Na golu bi, pak, David de Gea trebao debitirati ove sezone nakon propalog transfera u Real Madrid pa produljenja ugovora s Unitedom.

Brendan Rodgers neće moći računati na suspendiranog Philippea Coutinha, a ozlijeđen je Joe Allen. Ne zna se koliko su spremni Henderson, Lallana i Sturridge. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren trebao bi započeti u jedanaestorici "redsa".

- Naravno da je to velika utakmica. Kada izgubite i nakon toga čekate dva tjedna na sljedeću utakmicu, važno je pobijediti u sljedećoj - jasan je bio trener Liverpoola.

Izbor deset najvećih derbija Manchester Uniteda i Liverpoola provjerite na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • niceguy 12.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • drux 12.09.2015.

    opet novinarsko podcijenjivanje i vrijedanje lovren, dno dna ste, samo da se pljuje po hrvatskim igracima, al pisjest ce vam vec negdje, vidjet cete

  • Kobi_1 12.09.2015.

    Iako nije bas na nivou u zadnje vrijeme Rooney ce nedostajati UTD jer sam od sebe je strah i trepet za Liverpool jer uvijek odigra dobro protiv njih.Ali za Liverpool je veci gubitak neigranje Coutinha za kojeg trenutno nemaju adekvatnu zamjenu.Zbog kvalitete u sredini terena i vjerovatnoce da ce neki od odlicnih veznjaka ili krila imati svoj dan mislim da ce UTD uzeti 3 boda a i igraju kod kuce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare