To je to što me zanima!

Lovren na slobodnom danu izgubio živce: Uprskali smo

Nevjerojatno je kako smo u samo jednoj utakmici upropastili sve dobro što smo dosad napravili. Caen smo trebali bez većih teškoća svladati, istaknuo je Lovren
Vidi originalni članak

Remi Garde je protiv Caena očekivao lagan posao. Izmiješao je momčad, između ostalih i Lovrena ostavio na klupi da se malo odmori, a na travnjak poslao prilično mladu momčad. Samo, nije mu se vratilo, “lavovi” su doživjeli prvi poraz sezone (0-1).

- Moji glavni igrači su se prilično umorili i iscrpili u prethodnim utakmicama. Zato su drugi nogometaši dobili priliku. I oni zaslužuju minutažu, i oni su dio Lyona - rekao je trener Garde koji će sljedeći put gotovo sigurno dvaput razmisliti hoće li te iste dečke opet poslati da predstavljaju Lyon. 

Pogotovo protiv Dinama u Ligi prvaka. Kad se oporave Gourcuff, Lisandro i Källstrom, za njih mjesta gotovo sigurno neće biti.

- Igra je bila razočaravajuća, nisam mogao prepoznati svoju momčad - rekao je Garde.

Dejan Lovren je na klupi doslovno poludio. Ni on nije mogao prepoznati suigrače.

- Uopće nije bilo agresije, uopće nije bilo želje. Nevjerojatno je kako smo u samo jednoj utakmici upropastili sve dobro što smo dosad napravili. Caen smo trebali bez većih teškoća svladati - istaknuo je Lovren složivši se s trenerom kako je neke igrače trebalo odmoriti.

- Ritam dvije utakmice na tjedan nije lako izdržati. Možda je umor zaista kriv za slabije izdanje Lyona - objasnio je Lovren.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • razumni...not 23.09.2011.

    ma meni je taj lovren uvijek bio ok,kad ga je bilic pozvo u repku svi su ga pljuvali al lovren ce jednog dana bit najvaznji igrac nase obrane

  • IK1989 23.09.2011.

    uvatija Dejan boje a i kosu je pustija

  • user_66879 22.09.2011.

    ise lyon odigra jednu utakmicu losije sa 4-5 igraca koji ne igraju i vi pricate kako ce ih dinamo razavaliti, daj te i meni toga sta ste uzeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare