To je to što me zanima!

Oprostio se od reprezentacije? Lovren žestoko 'oprao' Čačića

Dejan Lovren u razgovoru za Sportske novosti žestoko je komentirao događanja u utakmici s Mađarskom kada je smoinicijativno prekinuo zagrijavanje i sjeo na klupu
Vidi originalni članak

Meni je rečeno da ću igrati drugo poluvrijeme. Bio sam spreman ući, izbornik je kazao da će svi dobiti priliku. Na kraju nisam dobio priliku. Da si ne lažemo, pao mi je mrak na oči. A, recimo, ušao je Srna koji je rekao Čačiću da ne može, žestoko je u razgovoru za Sportske novosti komentirao Dejan Lovren situaciju koja je uzdrmala svlačionicu 'vatrenih'.

Lovren je samoinicijativno prekinuo zagrijavanje i sjeo na klupu, a Ante Čačić kasnije je rekao kako za takvo ponašanje neće imati obzira ma o kome bila riječ.

- Ćorluka i ja nismo igrali skupa u sustavu s četiri iza. Igrali smo u Osijeku s tri odozada, nismo bili uigrani, što je logično, u onom blatu nismo ni mogli bolje. Ako me želiš uigravati, onda me trebaš odmah uigravati, a ne u zadnje dvije utakmice pred Euro - priča Lovren.

Cijeli razgovor s Lovrenom pročitajte u tiskanom i web izdanju Sportskih novosti.

Idi na 24sata

Komentari 379

  • mestar 12.04.2016.

    Tebe treba uigravati da ne igras niti budes pozvan dozivotno u reprezentaciju isto kao sto je bio biscan. Da ne govorim kolike ste panjine ti i corluka kad igrate u paru. Pogledaj video protiv Belgije.

  • mario123456 11.04.2016.

    Bravo Lovren..Tako se radi kao pravi profesionalac,a ti Srna ugledaj se na Lovrena a tako i cjela repka...Zar ste toliko jalovi da vas cacic zajebava kako on misli..Steta sto svi u repki nisu slozni kao Lovren pa svi napustili repku pa nek igra Mamic,Suker,Vrbanovic i ostali guzonje uz taj sljam od HNS..

  • 11.04.2016.

    Da je tako tašt nisam očekivao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare