To je to što me zanima!

Lovren, Pivarić... Ozljede napadaju hrvatsku obranu

Branič Liverpoola Dejan Lovren ozlijedio se već treći put ove sezone, muče se i Tin Jedvaj te Gordon Schildenfeld, Vedran Ćorluka ima problem s tetivama...
Vidi originalni članak

Josip Pivarić je već praktički otpao za Euro, ozlijedio se na pripremama, ali to je samo dio obrambenih problema koji muče Antu Čačića. Od braniča koji su mu na raspolaganju problema s ozljedama nema samo nepoderivi Domagoj Vida.

Nakon dugotrajne pauze zbog ozljede gležnja, Dejanu Lovrenu nastradalo je i desno koljeno, a sad su problem misteriozni grčevi u nozi.

- Nekoliko puta osjetio je grč na istome mjestu i nismo ništa željeli riskirati - objasnio je pomoćni trener Liverpoola Pepijn Lijnders.

Lovrenova treća ozljeda u sezoni nastavak je njegovih pehova. Kad se pogleda unatrag, dolazi se do razdoblja od ukupno šest mjeseci, koliko je proveo izvan terena u posljednjih pet godina. Između ostaloga, zbog ozljede nije išao ni na Euro u Poljskoj i Ukrajini 2012., a ovakva sezona pali alarm i kad je riječ o Euru koji stiže...

Umjesto njega na tome je EP-u igrao Gordon Schildenfeld, koji ove sezone još nije odigrao službenu utakmicu za Dinamo. Vraća se, na pripremama je igrao, ali pitanje je kako će proći proljeće, hoće li Schifo uspjeti uloviti formu.

Sličan je slučaj s Tinom Jedvajem, koji se također tek vratio na teren, ali zbog sklonosti ozljedama u Leverkusenu ga drže kao kap vode na dlanu.

- Naravno da se nadam odlasku na Euro, ali sad mi je najvažnije ostati zdrav - kazao je Jedvaj, kojeg je u remiju s Bayernom trener iz opreza izvadio iz igre u 51. minuti.

Vedran Ćorluka ima mirniju sezonu, ali i on je zbog ozljede propustio zadnju utakmicu reprezentacije protiv Rusije.

- Ima kronične problema s tetivom, a sad ga boli i u aduktoru - objasnio je tad Čačić.

Do lipnja mu preostaje samo nadati se da je ovo kraj...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mali tomicalomica 08.02.2016.

    Pa valjda će naći zdravih 20 igrača do početka prvenstva, , nisu jedini koji imaju problema u ovo doba godine

  • Rio bravo 08.02.2016.

    trenira svaki Dan I nemoze 5 tekmi odigrat

  • Rio bravo 08.02.2016.

    a of cega je I'd stakla

Komentiraj...
Vidi sve komentare