To je to što me zanima!

Lovren 'provozao' suigrača: 'A kažu da braniči nisu tehničari'

I onda kažu da obrambeni nemaju tehniku, napisao je Lovren na svojoj 'fejs' stranici aludirajući na video koji prikazuje kako je na treningu driblingom prevario suigrača
Vidi originalni članak

Southampton je u četvrtak odradio jedan od posljednjih treninga uoči sutrašnje prvenstvene utakmice s Aston Villom, a nakon vježbanja se pričalo o Dejanu Lovrenu.

Dečki su igrali popularnu "ševu", a lopta je došla do hrvatskog reprezentativca. Na nju je išao i Harrison Reed, a Lovrenu mu ju je sjajnim driblingom gurnuo kroz noge. Svi su mu potrčali u zagrljaj, a neko vrijeme se ismijavalo Reeda.

- I onda kažu da obrambeni nemaju tehniku! - napisao je Lovren na svojoj službenoj Facebook stranici.

Isječak s treninga pokazuje koliko je dobra atmosfera u momčadi, a i Dejan uživa jer igra konstantno. 

Odigrao je 27 od 34 utakmice u Premiershipu, a i tih sedam je propustio samo zbog ozljede. Dobrim igrama je privukao interes bogatijih klubova iz lige, a najglasnije se u kontekstu transfera spominje Liverpool. Mogao bi tako Lovren ovog ljeta nakon Intera, Dinama, Lyona i Southamptona u peti klub u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dvoznakpretplata1_1 18.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zoro 5 18.04.2014.

    Dobar , dobar je Lovren , sretno

  • strmi007 18.04.2014.

    to je u redu

Komentiraj...
Vidi sve komentare