To je to što me zanima!

Lovren: "Rodgers me vidi kao lidera; idemo u Milano dobiti"

Hrvatski reprezentativni branič Dejan Lovren otkrio je kako se često druži s Lazarom Markovićem, kako Balotellija smatra pozitivno ludim, a Jelavićev odlazak razumije
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativni branič i 25 milijuna eura plaćeno pojačanje Liverpoola Dejan Lovren osvrnuo se na prve mjesece u peterostrukom prvaku Europe Liverpoolu, pitanjima oko reprezentacije, ali i iskustvima na terenu protiv najvećih zvijezda Premiershipa.

Privikavanje na klub s Anfielda, kaže, bilo je lakše zbog suigrača iz Southamptona Adama Lallane i Rickyja Lamberta.

- Pomogli su mi dosta za adaptiranje jer su oni većinom suigrači s ostalima iz reprezentacije. Drago mi je što imam i Lazara Markovića, ipak pričamo isti jezik, haha. Svaki dan smo zajedno, pričamo, uživamo - rekao je Lovren u intervjuu za Novu TV.

Nije krio riječi hvale za trenera Brendana Rodgersa, koji od Lovrena ima velika očekivanja.

- Prije transfera sam dosta razgovarao s njim na mobitel i, jednostavno, čovjek me vidi kao lidera u obrani, makar sam mlad s 25 godina, ali to mi je jako drago čuti jer znam da vjeruje u mene. Ja se nadam da ću se odužiti na najbolji mogući način - kaže Lovren.

Neizbježno je bilo pitanje i o Mariju Balotelliju.

- Smiješan je, lud je. Na pozitivan način je lud, i drag je dečko stvarno je - otkrio je.

Odgovor na pitanje tko je najteži napadač za čuvanje u Premiershipu nije mu bio lagan.

- Ova liga je definitivno najjača liga na svijetu. Ima svakakvih napadača; brzih, malih, jakih, visokih... Namučio sam se protiv Agüera, Lukakua, ali i Rooneyja i Van Perisieja. To su stvarno zvijezde i ekstra igrači tako da se jako teško nositi s njima. Ali doveli su me da pokažem svoj potencijal i svoje znanje i nadam se da sam se dobro nosio s njima - iskren je Lovren, koji je otkrio i svoja očekivanja od utakmice protiv Italije.

- Očekivanja su da bismo mogli uzeti ta tri boda i zauzmeti prvo mjesto na tablici. Mislim da imamo šanse, kvalitetna smo momčad. Imamo fantastičan start, u prve tri utakmice imamo devet bodova, to ima jako malo ekipa u ovim kvalifikacijama i jednostavno ne smijemo sad posustati. Idemo tamo pobijediti - uvjeren je Lovren.

Komentirao je i odlazak Nikice Jelavića iz reprezentacije.

- Dobar sam s Nikicom jer smo relativno blizu, živi nedaleko od mene. Znao sam da on nije pretjerano sretan kad dođe u reprezentaciju, zbog neigranja. Ja ga mogu shvatiti jer svako želi igrati za reprezentaciju - rekao je.

A za mlade igrače kaže: "Nekad ti treba nova, svježa sredina i mislim da svi igrači koji su pozvani s razlogom su tu jer su stvarno dobri igrači. Kramarić, naravno, pokazalo se da je pogodak što je prešao u Rijeku, zabija golove i vraća mu se sve."

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Zizou_5 26.10.2014.

    Eng liga je najkonkurentnija, ali nije najaca, spanjolska liga je najaca, istaknut cu gostovanja u spanjolskoj di se protiv reala i barce igraju bunkeri koje je jako tesko probit, u eng se svatko sa svakim nadigrava, real i barca bi svima tu strpali 5 komada, primjer city i liverpool, ciry se muci fa prode grupu a nabrijanom liverpoolu real uvali 3 komada sa 20% snage

  • strmi007 26.10.2014.

    Baš i ne briljira Lovren

  • zloćo 26.10.2014.

    Želja svakog protivničkog napadača je da Lovren bude stup obrane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare