To je to što me zanima!

'Lovren se dobro oporavlja, ja sam siguran da će otići na EP'

Remi Garde uvjeren je da će Dejan Lovren moći igrati na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj. Lyonov trener otkriva da se stoper dobro oporavlja
Vidi originalni članak

Posljednji pregledi koje je obavio Dejan izgledaju dosta zadovoljavajuće, ohrabrio je Remi Garde hrvatskog izbornika Slavena Bilića i sve navijače hrvatske nogometne reprezentacije.

Lyonov trener otkrio je kako se Dejan Lovren (22) odlično oporavlja nakon uganuća male kosti u desnom gležnju zbog kojeg mu je u pitanje došao i odlazak na Europsko prvenstvo u Ukrajinu i Poljsku. Lovren je gležanj ozlijedio prilikom nezgodnog doskoka na utakmici finala kupa.

- Na dobrom je putu prema oporavku i prilično sam uvjeren da će moći zaigrati za hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu - zaključio je Garde i tako vjerojatno oduševio Bilića.

Hrvatski izbornik na širi popis za Europsko prvenstvo upravo je zbog ozljeda Lovrena, Kranjčara i Eduarda uvrstio 27 igrača. Kao kandidati u slučaju Lovrenova odustajanja pozvan je Jurica Buljat, bivši igrač Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • cool18 12.05.2012.

    boli me karadokoljenko za hrvatsku.... ja navijam za island

  • ck1897 12.05.2012.

    bolje i Lovren sa jednom nogom nego Jurica Buljat!

  • ikanonimus 12.05.2012.

    nije neki ekstra stoper ali nažalost jedan od bolji obrambeni u našoj reprezentaciji iako i on puno bolje igra za klub nego za reprezentaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare