To je to što me zanima!

Lovren: Stiglo je naše vrijeme, izgledamo kao prava momčad

Dejan Lovren i Domagoj Vida odigrali su vrlo dobro, gotovo bez greške i uvjereni su da će Hrvatska i protiv Argentine pokazati pravo lice i nakon 20 godina izboriti drugi krug na SP-u
Vidi originalni članak

Velika je stvar što smo pobijedili i mislim da smo fantastično odradili. Nigerija je imala neke šanse, ali to je bilo samo zbog naših pogrešaka. Pritisak je pao i sada puno lakše ulazimo u drugo kolo, rekao je Dejan Lovren.

On i Vida igrali su u tandemu u dodatnim kvalifikacijama protiv Grčke i odradili sjajno. No tada je Vedran Ćorluka bio ozljeđen. Sad kad se vratio lomio se Dalić koga staviti, odlučio se za Lovrena i Vidu i pogodio.

- Dobro se slažem s Vidom, imamo sličan stil igre. Dobro smo odradili posao.

Priča o posljednoj šansi ove generacije provlači se kroz svaku utakmicu, kroz sve kvalifikacije, velika natjecanja. Tako je bilo i uoči Rusije, mnogi u Hrvatskoj smatraju da je ovo posljednja šansa da nešto napravimo.

- Jest, složio bih se. Nakon silnih posrtaja u Brazilu, Francuskoj, stiglo je vrijeme da izgledamo zrelo, da izgledamo onako kako prave momčadi moraju izgledati. Svi smo u najboljim godinama, fantastična smo momčad i čvrstvo stojimo na zemlji. Nema sad neke euforije, znamo da nas čeka još puno posla. Veselili smo se u svlačionici, proslavili smo pobjedu no nismo niti pomislili da smo već u drugom krugu. Istina, odlična smo momčad, ali... Jeste li vidjeli kakve krilne igrače imamo? Rebić, Perišić, pa ratnik Mandžukić... Baš dobro izgledamo i to me veseli - dodaje Lovren.

Sljedeća utakmica je Argentina predvođena Lionelom Messijem.

- Oni su kiksali i sad moraju napasti, nemaju druge. Ali, neka se ne zavaravaju da će im biti lako. Možemo mi i to odraditi kako treba, siguran sam da možemo - zaključio je Lovren.

VIDI OVO: 11 šokantnih činjenica o Svjetskom prvenstvu u nogometu!

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK!

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • nokia0102 18.06.2018.

    Vida odlican cak i pored Lovrena, on vam je najgori igrac u ekipi bez premca.

  • Gunersss_ 17.06.2018.

    DZABA sve ako se nema srece..nase vrijeme je stiglo jos na zadnja dva EP pa smo nesretno ispali..kazem bolje bez ku... nego bez srece! Mogli smo mi u finalu igrat a ne mrtvi portugal al eto to ti je sreca!

  • Fighter for Justice 17.06.2018.

    Dobro smo igrali borbeno 95% ali Nigerijci su jaka i odlična ekipa . Utakmica za ocjenu 10 s obzirom da je prva

Komentiraj...
Vidi sve komentare