To je to što me zanima!

Lovren: Sudac mi se ispričao zbog propusta nakon susreta

Rekao mi je da je pogledao snimku incidenta u poluvremenu, nakon čega mi se ispričao. Vjerujem da možda nije bio u najboljoj poziciji da bude siguran, veli Lovren
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren dao je intervju za pariški dnevnik Le Parisien u kojem i dva dana nakon incidenta sa Zlatanom Ibrahimovićem tvrdi da ga je Šveđanin namjerno nagazio...

Podsjetimo, u 41. minuti derbija Le Championnata između PSG-a i Lyona Ibrahimović je najprije oborio Lovrena na travnjak, a potom mu kopačkom stao na glavu i raskrvario ju.

* Kako ste danas gospodine Lovren?

- Još me uvijek boli glava i kvrga je još uvijek prisutna. No, ide na bolje.

* Nakon što ste pregledali snimku što mislite o cijeloj situaciji?

- Svi o tome govore i danas, a mišljenja su različita. Ja i dalje vjerujem da je on to napravio namjerno. Prihvatio sam njegovu ispriku, no uz veliki "ali". Zaboravit ću ovaj incident, ali podsvjesno će mi ostati u glavi za uzvratni susret.

* Što ste osjećali u trenutku udarca?

- Bio sam prestrašen. Zamislite da me pogodio u oko ili neki drugi dio lica... Sa 100 kilograma koliko ima vjerujem da bi posljedice bile puno gore. Za ovaj potez nije dobio ni karton! Ja sam znao biti isključen za prekršaj u kojem nisam ni taknuo suparničkog igrača.

* Mislite li da možda ipak nije htio to napraviti?

- Da mi se odmah došao ispričati možda. Međutim, nije, a znao je što je napravio. Došao mi je nakon pet minuta i rekao da nije namjerno. Ja tvrdim da je zbog načina na koji je doskočio. Mogao je nogu gurnuti u stranu.

* Jeste li razgovarali sa sucem?

- Jesam odmah nakon utakmice. Rekao mi je da je pogledao snimku incidenta u poluvremenu, nakon čega mi se ispričao. Vjerujem da možda nije bio u najboljoj poziciji da bude siguran. No, jedino što tražim jest da Ibrahimović izađe pred Disciplinsku komisiju Francuskog nogometnog saveza (FFF).

PSG je u konačnici slavio s minimalnih 1-0 pogotkom Blaisea Matuidija, kojem je za isti asistirao upravo Ibrahimović.

- Bio je koncentriran na loptu. Događa se. Vjerujem da nije namjerno, jer Ibra je dobar momak - rekao je Matuidi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • LUNA 1122 19.12.2012.

    adijana volim te......odgovor.....nemam dioptriju a vjerojatno ni većina tih žena,tek da napomenem da se tu ne radi o sviđanju već o sposobnosti i umjeću igranja nogometa. Neke lonce si pomješal.

  • nevidljiv_ca 19.12.2012.

    Ibrahimovic je nenamjerno napravio prekrsaj ali upamtite Ibrahimovic je medju 3 najbolja napadaca svijeta a da se ovo nije desilo ko bi znao za Lovrena??Ja nikad cuo za njeg, u Canadi pomeni Ibrahimovica i 90% ce ti potvrdno odgovoriti i imaju sve najbolje o njem, jedino citajuci Hrvatska glasila sticem dojam da smo Veliki nacionalisti.Toliko od mene. Bog!

  • WOMANIZER 18.12.2012.

    ma ne znam više kaj da mislim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare