To je to što me zanima!

I. Lovrić: Zadržat ćemo Šarića, ali i trenere te Blassingamea...

Ne moramo prihvatiti ponudu od 1,2 milijuna eura za Darija Šarića. Uostalom, ostanak u Ciboni za njega bi bio najbolji potez, kaže predsjednik Cibone Ivica Lovrić
Vidi originalni članak

Hoće li Cibona igrati Euroligu iduće sezone? Naravno da hoće, rekao je predsjednik Cibone Ivica Lovrić dok ga je prekidala zvonjava mobitela i primanje čestitki.

Njegovo se mišljenje baš ne poklapa s onim trenera Rimca da treba prvo postaviti klub na zdrave noge.

- Nitko neće doći u Cibonu koja ne pobjeđuje. Mi samo moramo naći najjeftiniji način da to izvedemo. Ako kažemo da smo klub bez ambicija i da ćemo idućih pet godina životariti, tko će nam doći? Već prije mjesec dana počeli smo pripremati slaganje momčadi za iduću sezonu u dvije varijante, s igranjem i neigranjem Eurolige. Jedan od ključnih problema je prethodno riješiti Fibinu blokadu. Spremni smo zadržati Šarića, ne moramo prihvatiti ponudu od 1,2 milijuna eura ako dođe. Igranje Eurolige u Ciboni bilo bi najbolje za njegovu karijeru. U varijanti igranja Eurolige nismo računali na njegov odlazak - rekao je Lovrić.

Što se tiče ostalih ključnih ljudi na parketu i uz njega, za predsjednika također nema dileme.

- Blassingame ima ugovor za iduću sezonu, na njegov smo ostanak računali u obje varijante. Treneri? Uopće nema razgovora o nekom drugom osim ovog tandema.

Na napomenu da je Blas najavio da želi ostati samo ako dobije obećani novac, Lovrić je uvjeravao da će ga dobiti napomenuvši kako ga ni u drugim klubovima ne bi redovito plaćali.

- A tko u ABA ligi plaća redovito? Samo Cedevita, Zvezda i Igokea.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Pivica velika 26.04.2014.

    Stipi spale japanke !

  • 26.04.2014.

    1,2 milijuna eura za Šarića, pa da je nogometaš vrijedio bi 40 milijuna eura...

  • arsenal 19 26.04.2014.

    Teško će zadržati Šarića,makar bi bilo izvrsno da ostane.Blassingame izdržao svih 40 minuta,što je za sve pohvale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare