To je to što me zanima!

Lovro Jotić potpisao za Našičane 'Ciljevi su jasni, Nexe ne skriva da želi osvojiti oba dva trofeja'

Jotić je u Našice stigao iz Leipziga, a ovaj povremeni reprezentativac novo je pojačanje Nexea u lovu na PPD Zagreb. Našičani ne skrivaju svoje ciljeve
Vidi originalni članak

Lovro Jotić (28) novo je lice u redovima našičkih "gromova". Nekadašnji hrvatski reprezentativac, igrač PPD Zagreba, Vardara, Ålborga, Zameta i Dubrave došao je u Našice iz redova Leipziga i dodatno će pojačati redove Nexea. Jotić igra na poziciji srednjeg vanjskog i ne skriva zadovoljstvo što je došao u Našice.

- Jednostavno mi se svidio projekt u Našicama i nije tu bilo puno razmišljanja. Od prvog kontakta do potpisivanja ugovora prošlo je nekoliko dana. Projekt je stvarno impresivan i sigurno se Štrlek i Bezjak ne bi odlučili doći ovdje da klub nije perspektivan.

DOBAR ŽDRIJEB Nexe saznao protivnike u skupini Europske lige

Povratkom Jotića u Hrvatsku dodatno se podiže kvaliteta domaćeg rukometa. Marko Bezjak i Manuel Štrlek velika su imena svjetskog rukometa. Jotić je povremeni reprezentativac. Povratkom Nexea i PPD Zagreba u Paket 24 Premijer ligu, odnosno najviši rang hrvatskog rukometa, ovaj sport koji je u silaznoj putanji dobio je na popularnosti. Povratkom velikih imena u Hrvatsku, ta popularnost postaje sve veća.

- Diže se kvaliteta to je sigurno. Igrači žele igrati u Hrvatskoj. Bilo bi lijepo kada bi još koji klub radio ovakav posao, ali to je sad već jedna druga priča. - rekao nam je Jotić.

OPET U EUROPI Konačno priznanje za Nexe: Našičani su ovo dugo čekali

Jotić će u Našicama surađivati s Brankom Tamšeom. S slovenskim stručnjakom surađivao je u PPD Zagrebu.

- Kratko mi je bio trener u PPD Zagrebu. Čuli smo se preko poruka i veselim se suradnji s njim. Meni je bitno da odradim sezonu bez ozljeda. Bio sam ozlijeđen dva puta u posljednjem periodu. Sada sam spreman i psihički i fizički i najvažnije mi je da igram. 

Branko Tamše puno je dao Nexeu. Postao je jedno od zaštitnih lica kluba iz Našica. Njegova energija i posvećenost momčadi i ekipi odraz su Nexeove igre. Sada u svojoj momčadi ima iskusne, europske igrače, a ciljevi su jasni...

NOVI POSAO Nexe doveo sjajnog Slovenca za sljedeću sezoni i lov na naslov

- Nexe sada ima dobru ekipu. Neki igrači su otišli, ali možemo biti dosta dobri. Svi imamo iskustva igranja u Europi i to je ono najvažnije. Ciljevi su jasni. Napada se PPD Zagreb i želimo osvojiti i prvenstvo i kup. U Europskoj ligi smo izvukli skupinu s kojom smo zadovoljni. Cilj je proći grupu i onda ćemo vidjeti kako dalje.

Našičani pripreme za novu sezonu počinju 2. kolovoza. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • David1Prometheus 29.07.2023.

    Strlek je vec 5 godina u katastrofalnom padu onda znamo kakav je sada tek, jotic nije los igrac al nije Karabatic, vele da je dosta igraca otislo nisu ih nadomjestili nekom kvalitetom i nezz na cem temelje optimizam da ce skinut ppd pa to nema smisla, uz to u EL su losi bili prosle godine s dobrim sastavom ove godine moze s3 isto ocekivat ...tako da su ovo neke nerealne zelje i pumpanje atmosfere, a nije mi jasno sta je SEHA liga ukinuta pa su nasi izasli

Komentiraj...
Vidi sve komentare