To je to što me zanima!

Löw: Pirlo je sjajan, ali nećemo postaviti "flastera" na njega...

Joachim Löw, izbornik njemačke nogometne reprezentacije, uoči polufinala na Euru protiv Italije najavljuje da ''elf'' neće strikno pokrivati Pirla, arhitekta igre "azzurra"...
Vidi originalni članak

Pirlo je fantastičan nogometaš i strateg na terenu, ali nema smisla ga striktno markirati jer se često povlači duboko. Italija može igrati 3-5-2 ili 4-4-2, mi ćemo biti spremni za oba njihova sustava. Talijani su jako napredovali u zadnje dvije godine i pokazali su puno kvaliteta na ovome Euru. Ali, mi želimo zadržati vlastiti ritam, razviti našu igru, a ne ravnati se prema suparniku, veli Löw.

Pouzdani veznjak njemačke nogometne reprezentacije Bastian Schweinsteiger zabrinut je zbog ozljede gležnja nakon susreta s Grčkom. Izbornik Njemačke tvrdi da će biti spreman za utakmicu.

- Niti jedan igrač koji je spreman 95 posto, a ne 100 posto, neće igrati. Međutim, ja držim da su svi moji igrači potpuno spremni za utakmicu, pa tako i Bastian. Imao je nekih problema u dodavanjima protiv Grčke, ali on je dosta samokritičan. Trenirao je naporno i očekujem da će biti spreman.

Prebacio je Löw teret favorita prvenstva na Španjolsku.

- Da, Španjolci su prvi favoriti, ali bit će im teško protiv Portugala koji je vrlo moćan u kontranapadima. No, Španjolci imaju izuzetno dobru obranu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Markkk_1 26.06.2012.

    njemci imaju specificnu igru..sumnjam da pirlo moze puno pokazat protiv njih

  • LiLu 26.06.2012.

    ma to su talijani ,jedva se provuku kroz grupnu fazu a onda samo deru,nebi se zacudio da uzmu ovo prvenstvo ,sta vise navijam za njih.

  • MatijaSever 26.06.2012.

    bio bi red da talijani vise ispadnu...dogurali su i predaleko...niti jedan gol nisu zabili iz neke akcije...sve su bili neki prekidi...ili slobodnjaci, ili korneri...

Komentiraj...
Vidi sve komentare