To je to što me zanima!

LP - Arsenal nestao za manje od 60 sekundi

Gledao sam snimku i penal dosuđen Liverpoolu je čista glupost, bijesan je bio menadžer Arsenala, Francuz Arsene Wenger
Vidi originalni članak

Adebayor je pet minuta prije kraja zabio za 2-2 i stisnuo šake.
- Bio sam siguran da je gotovo - rekao je poslije utakmice. Ni 60 sekundi poslije - penal za Liverpool. I zbogom Arsenalu.
- Pravi penal bio je u prvoj utakmici na Hlebu. Ovaj je čista glupost, nedostatak koncentracije glavnog suca - bjesnio je nakon utakmice Arsene Wenger.
Arsenal je posljednji trofej osvojio prije četiri godine. Naslov prvaka Engleske. Otad “spava”. Mnogo je razloga, a većina ide na leđa Wengeru. Odbio je potrošiti svih 100 milijuna eura, koliko je uprava stavila na raspolaganje za pojačanja. Svake godine prodaje najiskusnije igrače: Campbella, Piresa, Vieiru i na kraju Henryja.
- Nismo dovoljno iskusni, primiti gol nakon 60 sekundi... - pričao je Wenger. Liverpool je u deliriju. Iako je njihov vlasnik Tom Hicks, umjesto četvrtfinala, gledao susret svojih “bejzbolaša” Texasa.
- Gledao sam na TV-u - rekao je.
Trener Benitez smatra da su navijači najzaslužniji za pobjedu.
- U svlačionici smo pričali samo o njima. Nevjerojatni su. Obećali smo si da ćemo zbog njih pobijediti - zaključio je Benitez.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gunnerica_4 09.04.2008.

    ma o cemu ti pederu???????????kratak si ko špigeta

  • user_20742 09.04.2008.

    pametnija si kad šutiš...i ti i wenger... go reds!!!!! YNWA

  • gunnerica_4 09.04.2008.

    ma sta to je sve teski kriminal mogu i ja pobjedit simulirajuci penale arsenal je posten ali to ga je kostalo ali WHAT GOES AROUND COMES BACK AROUND

Komentiraj...
Vidi sve komentare