To je to što me zanima!

LP - Pa neće valjda opet završiti 1-1 na Anfieldu?!

Prijelomni trenutak sezone bila je ozljeda Eduarda da Silve, tad su počeli problemi za nas, smatra Arsenalov menadžer Arsene Wenger
Vidi originalni članak

Arsene Wenger pod hitno mora nešto smisliti. Otkako se ozlijedio Eduardo, njegov Arsenal prokockao je prvo mjesto u Premiershipu i još je na dobrom putu da ispadne iz Lige prvaka jer Liverpool je na uzvrat donio veliki kapital, 1-1 iz prve utakmice.
Večeras na Anfieldu “redsi i “topnici” igrat će četvrti put ove sezone. Sve tri dosadašnje utakmice završile su istim rezultatom, 1-1.
- Prijelomni trenutak za nas je bila ozljeda Eduarda, problemi su počekli kad smo ga izgubili na onakav način a da pritom nisam mogao računati na Van Persieja i Rosickog. Da sam ih imao, još bismo bili na vrhu - rekao je Arsenalov menadžer Arsene Wenger.
Svoga najboljeg strijelca Adebayora te Hleba, Clichyja i Senderosa izostavio je iz prvih 11 u subotnjoj “predigri” kako bi bili svježi za ključnu utakmicu sezone.
Osim Rosickog i Sagne, koji sigurno neće igrati, večerašnji uzvrat na Anfieldu vjerojatno će propustiti i opet ozlijeđeni Van Persie.
I Rafa Benitez odmarao je glavne igrače za večerašnju utakmicu - u prvih 11 u subotu nisu bili Torres, Kuyt ni Gerrard.
Liverpoolu je dosta i 0-0, ali...
- Teško je igrati na 0-0. Osim toga, Arsenal zna igrati u gostima. Jako su opasni, moramo biti vrlo oprezni - kaže Liverpoolov menadžer.

PETER CROUCH ODLAZI
Ako želim i dalje igrati za reprezentaciju, onda moram igrati u klubu. A to ovdje nije slučaj, kaže nezadovoljni Peter Crouch.

CHELSEAJU DOSTA I 1-0
Chelsea večeras dočekuje Fenerbahče u velikoj formi - na pet od zadnjih šest utakmica zabili su već u prvih 15 minuta!

RIO I TOTTI NE IGRAJU

Budući da su Romine šanse minimalne, nedovoljno oporavljeni Totti propustit će i uzvrat. United je bez Ferdinanda i Vidića.

BARCA MORA POBIJEDITI SCHALKE ZBOG MIRA U KUĆI

Tri stative protiv Getafea izludjele su navijače. Barcelona bez Messija i Ronaldinha mora pobijediti Schalke zbog mira u kući.

UTORAK

Liverpool - Arsenal
Chelsea - Fenerbahce

SRIJEDA
Manchester United - Roma
Barcelona - Schalke



Idi na 24sata

Komentari 8

  • trbek 08.04.2008.

    ja sam milanovac,ali bihog zelio titulu arsenalu koji je izbacio milan,po meni arsenal igra najljepsi nomet u LP!!!

  • gunnerica_4 08.04.2008.

    arsenal osvaja ligu prvaka

  • user_24105 08.04.2008.

    liverpool osvaja ligu prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare