To je to što me zanima!

Luca, nije to za tebe: Zizouovu sinu danas se smije cijeli svijet

Mladi sin legende svjetskog nogometa Zinedinea Zidanea, Luca (18), ne prestaje sramotii slavnog oca. Posljednja u nizu njegovih genijalnosti dolazi s utakmice Reala i Legije u juniorskom LP-u
Vidi originalni članak

Juniori Reala u srijedu su u četvrtom kolu juniorske Lige prvaka pobijedili Legiju 2-1, no vijest dana i apsolutni hit video s ove utakmice dolazi nam u režiji mlađahnog sina Zinedinea Zidanea.

Luca Zidane (18) golman mlade momčadi Reala u sudačkoj je nadoknadi utakmice napravio nevjerojatnu pogrešku. Jednu prilično bezopasnu loptu Luca je uspio skrenuti u vlastiti gol. Video autogola kakav se rijetko kada viđa na nogometnim terenima ubrzo je obišao svijet, a mladi Luca ponovno je zasjao na naslovnicama svjetskih medija. Iz potpuno krivih razloga.

No nije mu to prvi put s obzirom da je u travnju ove godine na naslovnicama osvanuo zahvaljujući 'atraktivnom' izmicanju lopti, a navijači su ga odmah prozvali golmanom koji se boji lopte. Tko zna što mu na sve to kaže veličanstveni Zizou?!

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Josip Joe Milovich 03.11.2016.

    Ovo nebi ni Šemper primio

  • crobern 03.11.2016.

    Vi od 24 sata samo se volite rugati drugima. A koji je to kiks u nizu od zidane? Koliko znam prvi je kiks. A pratim ih vise od vas.

  • dcuk 03.11.2016.

    ok, ovo je stvarno smijesno... hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare