To je to što me zanima!

Luca Toni: Ma koji Kaka, Ibrahimović je puno bolji

Talijan u dresu Bayerna prošloga je ljeta bio na korak do potpisa ugovora s Milanom, ali u posljednji trenutak mu se europski prvak zamjerio
Vidi originalni članak

Samo je jedan razlog zašto su Kaku proglasili najboljim na svijetu. Samo zbog uspjeha Milana kao kluba. Za mene je bolji igrač Zlatan Ibrahimović, izjavio je napadač Bayerna Luca Toni. Očito je kako vezni igrač Milana nije omiljeni lik u Tonijevom poimanju nogometa. Nije nemoguće ni da Talijan na privremenom radu u Njemačkoj općenito nije ljubitelj Milana.
- Prije no što sam krenuo put Münchena stavio sam potpis na predugovor s Milanom. Praktički sam već bio njihov igrač, ali tada su se pojavili problemi na koje se ne želim vraćati - prisjetio se Toni prošloga ljeta i dao temelje pretpostavkama da nije član Milanova fan kluba... Tako zvuči i njegova izjava o aktualnom trenutku talijanskoga nogometa.
- Inter je debelo iznad svih. Iako poštujem Juventus zbog tradicije, a Romu zbog igre koja je isključivo napadačka, mislim da pokraj Intera nitko nema šanse. Niti "moja" Fiorentina kojoj želim svu sreću - kaže Toni, koji bi već ovih dana mogao promijeniti klub. U bavarsku prijestolnicu stigao je ljetos, ali u Münchenu nikako nije zadovoljan i nestrpljivo čeka odlazak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare