To je to što me zanima!

Luca Toni: Želim se vratiti i uzeti scudetto s Violama

Talijanski reprezentativac i napadač Bayerna, vrlo često u javnosti priča o Fiorentini, momčadi gdje je boravio prije no što se išao u Bundesligu
Vidi originalni članak

Prošle sezone je robusni napadač Toskanu zamijenio Bavarskom gdje je vrlo brzo ostavio jaki pečat, te prirastao srcima Bayernovih navijača. Uostalom, za to je jako bila zaslužna Tonijeva statistika u 46 utakmica, u svim natjecanjima. Postigao je 39 pogodaka, te ostvario 12 asistencija.
Fiorentinu je Toni spominjao kao želju da upravo sa svojim bivšim klubom igra u istoj skupini Lige prvaka. Kuglice na ždrijebu su tako odlučile, te su s Bayernom i Fiorentinom u istoj skupini francuski Lyon i rumunjska Steaua.
No, pitanje je hoće li se Toniju ispuniti druga želja u kojoj je spomenuo svoj bivši klub iz Italije.
- Jednog dana, kada budem odlazio iz Bayerna, želim povratak u Fiorentinu. To mi kažu moje srce i glava. Naravno, ako me u Fiorentini žele čekati - rekao je 31-godišnji Toni i nastavio:
- Imam ugovor s Bayernom do 2011. godine, no tko zna kojim putem ćemo putovati Bayern i ja. Ali, svakako znam da želim Fiorentinu i osvajanje scudetta u tom dresu. To je idealno - rekao je Toni koji je za Fiorentinu odigrao 67 utakmica i postigao 47 pogodaka od 2005. do 2007. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • CHELSEA_4ever 22.09.2008.

    Mozes,ali ne prije 36,jer bayernu treba jedan napadac poput tebe-TI SI LEGENDA

Komentiraj...
Vidi sve komentare