To je to što me zanima!

Lucho odigrao zadnju utakmicu za Zvezdu: Seli u Trabzonspor

Mislim da smo mogli bolje proći, teško mi je pao poraz. Borili smo se, pokušavali, no nismo iskoristili svoje šanse, rekao je Luis Ibanez koji iz Zvezde seli u Trabzonspor
Vidi originalni članak

Luis Ibanez od dresa Crvene zvezde oprostio se golom i ispadanjem od Ludogorca iz kvalifikacija za Ligu prvaka. Upravo je golom iz penala za 2-2 u 62. minuti vratio nadu prvaku Srbije, odnosno odveo ih u produžetke u Beogradu.

Tamo su bili uspješniji Bugari golovima Wandersona (93' i 97') koji je njihov junak s tri postignuta gola. Prvi je zabio u 40. minuti.

Bivši je igrač Dinama prije utakmice dogovorio transfer u turski Trabzonspor uz klauzulu da u Zvezdi ostaje dok traju kvalifikacije za Ligu prvaka. Budući da je klub ispao iz tog natjecanja, Lucho može ići u Tursku.

Argentinac je jedan od najvećih miljenika Zvezdinih Delija zbog svoje požrtvovnosti, jučer je išao i glavom tamo gdje većina ne bi smjela ni nogom...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • TheUnity 03.08.2016.

    Luchu cijenim jako zbog tog srca, zila je, ide glavom tam di dr nejde, trci ko konj, ima jak sut, sve je to super, ALI takticki katastrofalan igrac, rupa, kolko je Dinamo primio golova po njegovoj strani samo.I sve ti govori kolko je Zvezda losija ekipa kad je taj isti Ibanez koji u Dinami vise nije mogo halat, u Zvezdi jedan od glavnih igraca.

  • Don Kihot 03.08.2016.

    Hvala 24 sata da nas tako svakodnevno iscrpno izvještava što se događa u c. zvezdi..prate se rezultati , transferi i sve drugo vezano za taj klub..svaka vam čast..samo tako..jedva čekamo sutrašnji članak..

  • SamoDinamoiBBB 03.08.2016.

    Prodana pick*

Komentiraj...
Vidi sve komentare