To je to što me zanima!

Lucija Zaninović na Svjetskom prvenstvu osvojila je broncu!

Hrvatska taekwondoašica Lucija Zaninović ostvarila je uspjeh na Svjetskom prvenstvu u meksičkoj Puebli osvojivši broncu nakon što je izgubila u polufinalu
Vidi originalni članak

Drugog dana Svjetskog taekwondo prvenstva Hrvatsku je predstavljala Lucija Zaninović u kategoriji do 49 kg, a kući se vraća s brončanom medaljom!

 Brončana olimpijka iz Londona u prvom kolu SP-a u meksičkoj Puebli lagano je svladala predstavnicu Obale Bjelokosti Cynthiu Kragbe. U drugoj rundi pri rezultatu 9-1 u korist naše Lucije protivnica je diskvalificirana zbog skupljenih 8 opomena.

U drugoj borbi Lucija je svladala Kineskinju Li Zhao Yi 5-2 i izborila ulazak u četvrtfinale.

U borbi za medalju Lucija je glatko nakon tri runde pobijedila Japanku Miyu Yamada 3-2. U polufinalu se susrela sa Jordankom Danom Touran. Nakon izuzetno napete borbe uz nekoliko upitnih sudačkih odluka Lucija je izgubila polufinalnu borbu 6-3 i završila nastup s broncom. Uz već osvojene medalje na europskom seniorskom prvenstvu i bronce sa Olimpijskih igara Lucija je osvojila i svjetsku seniorsku medalju te tako zaokružila svoju kolekciju medalja sa najvećih natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zvecko_1 17.07.2013.

    Milica Mandic oleeee ee alea leee

  • arhex 17.07.2013.

    čestitke Lucija :)

  • Timmy2 17.07.2013.

    Lucija bravo,možeš ti to.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare