To je to što me zanima!

Lučin potpisao za Wislu, Poljaci ga platili Ademaru 50.000 eura

Lučin je imao još jednu godinu ugovora s Ademar Leonom, pa su Poljaci morali platiti i odštetu. Iako je u igri bio i iznos od 100 tisuća eura, Wisla je to prepolovila, što je, očito, zadovoljilo Španjolce
Vidi originalni članak

Tin Lučin (21) karijeru nastavlja u Wisli Plock. Riječki rukometaš, koji je ostavio više nego dobar dojam u debiju za hrvatsku reprezentaciju krajem travnja i preporučio se za buduće akcije, potpisao je četverogodišnji ugovor s poljskim viceprvakom u kojem su u tek završenoj sezoni igrala tri Hrvata, Leon Šušnja, Lovro Mihić i Ivan Stevanović, koji, pak, odlazi u mirovinu.

Lučin je imao još jednu godinu ugovora s Ademar Leonom, pa su Poljaci morali platiti i odštetu. Iako je u igri bio i iznos od 100 tisuća eura, Wisla je to prepolovila, što je, očito, zadovoljilo Španjolce.

Bivši igrač Zameta i PPD Zagreba bio je drugi strijelac španjolskog prvenstva prošle sezone sa 135 golova, a od 50 golova u Europskoj ligi Wisli je zabio najviše - 11. 

- Tina smo pratili već dugo vremena, vidjeli smo što može i u utakmicama Ademara i Wisle. Perspektivan je, drugi strijelac u Španjolskoj - rekao je sportski direktor Adam Wisniewski.

Wisla radi i nemalu rekonstrukciju momčadi u kojoj više nisu Stevanović, Stenmalm, Ruiz, Dutra, Vejin, Toto, od 2022. i Szita, dok su ozbiljna pojačanja uz Lučina Rusi Kosorotov i povratnik Žitnjikov.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 27.06.2021.

    @eho_Teta Eho 😘, oprostite na smetnji,neznam pozvati zvrk dali mi je mozete ovdje Vi pozvati.Hvala Van

Komentiraj...
Vidi sve komentare