To je to što me zanima!

Pogledajte najluđu utakmicu u sezoni: 23 minute produžetka, 2 crvena i prvi poraz Tottenhama

Tottenham je porazom na domaćem terenu od Chelseaja ostao na iza Manchester Cityja, a izabranici Angea Postecogloua igrali su s dvojicom manje na terenu. Krenuli po sve ili ništa i prvi put izgubili u sezoni
Vidi originalni članak

Nogometaši Chelseaja u posljednjoj su utakmici 11. kola engleskog prvenstva kao gosti svladali Tottenham Hotspur sa 4-1 (1-1) nanijevši mu tako prvi poraz ove sezone.

Susret je odlično krenuo za domaće koji su poveli u 6. minuti nakon što je udarac Kuluševskog na putu prema vratima pogodio Colwilla i prevario Sancheza te odsjeo u mreži. Bio je Tottenham na nekoliko milimetara od povećanja vodstva na 2-0 u 14. minuti kada je Son zabio gol na ubacivanje Johnsona, no pregledom snimke ustanovljeno je kako je Korejac bio u milimetarskom zaleđu.

Situacija na terenu se u potpunosti promijenila nakon pola sata igre kada je Romero grubim prekršajem zaustavio Fernandeza u svom kaznenom prostoru te bio isključen, a gosti su usto dobili i kazneni udarac iz kojega je Palmer poravnao na 1-1 u 35. minuti nakon dugog pregleda snimke jer je gol Caiceda poništen zbog zaleđa Jacksona.

U samoj završnici prvog poluvremena Tottenham je pretrpio dodatni udarac, zbog ozljeda su igru morali napustiti Van de Ven i Maddison, da bi u 54. minuti domaći sastav došao u bezizlaznu poziciju jer je zbog drugog žutog kartona isključen i Udogie.

Chelsea je dva igrača prednosti iskoristio tek u 75. minuti kada je Jackson realizirao jednu od brojnih prilika, da bi isti igrač s dva gola u sudačkoj nadoknadi, 94. i 97. minuti postavio konačni rezultat kad su Spursi jurnuli prema naprijed svim raspoloživim snagama. Ovim porazom Tottenham je propustio vratiti se na vrh ljestvice, ostao je drugi sa 26 bodova, jednim manje od vodećeg Manchester Cityja, dok je Chelsea 10. sa 15 bodova.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Idi na 24sata

Komentari 20

  • NikolaNIĐO123 07.11.2023.

    Koja je politika chelsea? Kupili su 20 igraca zadnje dvije sezone, svi mlađi od 23. Istina da im je pola ekipe ozljeđeno ali igre nema nikakve. Jedino ako su svijesno isli na to da tek za par sezona kad je mladici uigraju naprave nesto. Cudno s obzirom da su pod lampardom prije par sezona igrali dobro i to sa igrcima iz svoje skole, pa ih rasprodali sve, a prije desetak godina prodali kevina de bruyne i salaha za kikiriki jer ih nisu imali vremena cekati. Znam da vlasnik novi ali pa ima valjda neke strucnjake u timu.

  • Kapo 07.11.2023.

    Gleda sam do 2:1 i onda ugasija.. Chelsea je jako jakooo igracki limitiran i loš uzas od ekipe.

  • Sangajac 07.11.2023.

    Šta kaže "stručnjak" Strahonja na penal??

Komentiraj...
Vidi sve komentare