To je to što me zanima!

Luda završnica u Areni: Zagreb zabio za pobjedu poslije sirene

U redovima 'plinara' istaknuli su se upravo Horvat sa sedam golova, od kojih su čak pet bili sedmerci, a briljantan je bio Ante Gadža koji je zabio čak devet golova! Pet golova zabio je Hrstić
Vidi originalni članak

Zagreb je svladao Aalborg 31-30 u 13. kolu Lige prvaka i ostao u igri za prolazak u osminu finala. 

U izjednačenoj utakmici Danci su zabili četiri sekunde do kraja za 30-30, a potom je Mollgaard blokirao Mandićev udarac na centru, dobio crveni, a PPD - sedmerac nakon isteka vremena. Njega je zabio Zlatko Horvat i slavlje je moglo početi!

U redovima 'plinara' istaknuli su se upravo Horvat sa sedam golova, od kojih su čak pet bili sedmerci, a briljantan je bio Ante Gadža koji je zabio čak devet golova! Pet golova zabio je Hrstić, a četiri Marin Šipić. Tri gola dao je David Mandić, jedan Božić-Pavletić, a dva Gašper Hrastnik.

PPD se sad udaljio od dna tablice skupine A na kojem je Elverum te su Zagrepčani na sedmom mjestu, a šesto mjesto koje vodi u osminu finala okupiralo je Celje. U posljednjem kolu zagrebaši moraju pobijediti PSG za prolazak skupine, a Celje izgubiti i od Barcelone u nedjelju te kod Flensburga.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • provokator_ 22.02.2020.

    Kasno..Celje će izgubiti i od Barce i kod Flensburga ali će i Zagreb od Psga

  • cedolovac 22.02.2020.

    Bravo dečki a sad na 3.hrt film o našem predsjedniku

  • burky1990 22.02.2020.

    Ajde bogu hvala vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare