To je to što me zanima!

Ludi Čileanac bez pardona je napao ATP: To su sve gringosi

Apsurdno je da postoje dva servisa jer to daje veliku prednost tenisačima poput Karlovića. Ima 40 i naravno da se ne misli umiroviti jer može servirat s vrha zgrade, kaže Marcelo Rios
Vidi originalni članak

Marcelo Rios bio je svoj. Lud i svoj. Svojedobno prvi tenisač svijeta, ali bez Grand Slam naslova, tek s finalom Australian OIpena. Zadnji je meč odigrao s 27 godina kada je odustao od reketa predavši "pobjedu" brojnim ozljedama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas su mu 44, ali oštar je jezik i dalje ostao prisutan. U razgovoru za čileansku La Terceru sasuo je priličnu paljbu prema ATP-ju.

- ATP smrdi, to je najveće sranje. Tu su pravi gringosi. Na završnim turnirima odlučili su se samo za tvrdu podlogu zbog Samprasa. Bruguera i ja tražili smo da se svake godine mijenja podloga, ali nisu dali. Pustili su i Agassija koji je četiri puta pao na doping-testovima jer je tenis počeo propadati - govorio je Čileanac.

- Peter Korda. Na Australian Openu 1998. došao je do finala sa mnom kao avion. Mjesec dana kasnije lagano sam ga pobijedio i smijao mi se u lice jer nisam uzimao nikakva zabranjena sredstva. Izuzev alkohola.

Dotaknuo se Rios kroz jednu temu i Ive Karlovića.

- Apsurdno je da postoje dva servisa jer to daje veliku prednost tenisačima poput Karlovića. Ima 40 i naravno da se ne misli umiroviti jer može servirat s vrha zgrade.

Ništa, naravno, nije moglo proći ni bez Rogera Federera koji je lijepim riječima govorio o Riosu, da je "savršen tenisač". 

- To što mi je rekao, znači mi više nego da me prime u Kuću slavnih. Tamo su isto gringosi.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • be yourself 19.02.2020.

    Ko mu je kriv što je nizak i samo je znao igrati šljaku.

  • mkirilenko 18.02.2020.

    U pravu čovjek

  • 18.02.2020.

    Ludi Chino, koja je to ruka bila. Šteta što su se recimo on, Soderling, Ančić morali vrlo rano oprostiti od tenisa, sve talentirani igrači...

Komentiraj...
Vidi sve komentare