To je to što me zanima!

Ludi Ibra gol radio 'anđele' u snijegu i izazvao obožavatelje

Švedski napadač Manchester Uniteda izašao je iz kuće na -10 stupnjeva, odjeven samo u bokserice bacio se u snijeg. Izazvao je ostale da ponove njegov izazov...
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović nije tipična nogometna superzvijezda. Čak ni za Božić. Dok ostali nogometaši klasične čestitke za božićne i novogodišnje blagdane snimaju uz kamin i okićenu jelku, napadač Manchester Uniteda to radi na -10 stupnjeva.

I pritom se super zabavlja. Ibrahimović je izašao iz kuće na hladnoću i snijeg odjeven samo u bokserice te se bacio na leđa i počeo raditi 'anđela' na bijelom pokrivaču.

Nakon toga nije pobjegao u toplinu svog doma, nego je još napravio i nekoliko trbušnjaka. Valjda da ostane u formi jer je u posljednjih devet utakmica za United postigao 10 golova te ne želi da niz prestane.

Ibra je često bahat, drzak, nekima čak i nepodnošljivo bezobrazan, no nakon ovakvih njegovih uradaka ne možete mu poreći da je legenda.

Ispod videa Ibrahimović je napisao: 'Zlatanov izazov'. A na taj izazov vrlo brzo počeli su stizati odgovori. Na internetu već ima nekoliko uradaka u kojima ljudi na snijegu rade 'anđele' i trbušnjake, a jedan od njih čak se i narugao Zlatanu skočivši u ledeno hladnu vodu nakon što je odradio set sklekova.

- Zasšto su Zlatanovi anđeli tako sramežljivi?! - pitao je hrabri Ibrahimovićev sunarodnjak.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Boki8 26.12.2016.

    Kao sto Ibra kaze caca mi je bosanac majka hrvatica a ja cigan. Hehe koji faca najaci lik ikad.

  • Boki8 26.12.2016.

    Stari svedski obicaj. A Ibra je pravi viking.

  • sena2 26.12.2016.

    Koliko ljubomore u komentarima!! Hahahaha!Zato sto je ovo ZLATAN,jedan jedini!!A nije vas Ronaldo ili vas Messi! Hahahaha!Legenda najbolja

Komentiraj...
Vidi sve komentare