To je to što me zanima!

Ludi istanbulski derbi: Četiri gola, tri crvena i malo tučnjave

Bešiktaš i Fenerbahče odigrali su 2-2 u prvoj utakmici polufinala turskog Kupa, Domagoj Vida igrao je do 45. minute, a zamijenio ga je Quaresma, koji je pocrvenio u 52.
Vidi originalni članak

Bio je ovo još jedan klasik Bešiktaša i Fenerbahčea. Četiri gola, tri crvena kartona, 10 minuta produžetka. 

Sve je zapravo stalo u ovih 90, zapravo 100 minuta, istanbulskog derbija. Ludilo, kaos i trenuci genijalnosti.

Za prvu utakmicu polufinala turskog Kupa kod Bešiktaša su se u momčad vratila Pepe i Talisca, dok je Negredo u napadu zamijenio Lovea

Bilo je nekih promjena i kod Fenerbahčea, Volkan je stao na gol umjesto Kamenog, a Soldado je zamijenio suspendiranog Fernandaa.

Bešiktaš je poveo u 14. minuti, Talisca je oduzeo loptu na sredini terena i briljantnim dodavanjem pronašao Alvara Negreda. A Španjolac je majstorski zabio za 1-0.

Samo tri minute kasnije gosti su izjednačili, Roberto Soldado je prekrasnim volejem zabio za 1-1. Nije prošlo niti 20 minuta, a već su pala dva gola.

A onda prva glupost, jedna od mnogih na utakmici. Fenerbahčeov Alper Potuk uspio je dobiti dva žuta kartona, odnosno crveni, u samo pet minuta. Dva nepotrebno gruba prekršaja za isključenje.

Usprkos tom igraču manje Fenerbahče je poveo. U drugoj minuti nadoknade prvog dijela Mehmet Ekici dodao je Ozbayrakliju, koji je pogodio za 2-1. Loptu je s gol crte pokušao izbiti Domagoj Vida, no nije bio uspješan.

Hrvatski stoper ostao je u svlačionici na poluvremenu, a umjesto njega ušao je Quaresma. I sad dolazimo po glupog poteza broj dva. 

Već u 52. zaradio je direktni crveni zbog udaranja Souze. Za treći glupi potez na utakmici kriv je golman Fenera Volkan Demirel, koji je u 77. dobio drugi žuti zbog prigovora.

Bešiktaš je do kraja utakmice uspio iskoristiti igrača više na terenu te je u 82. za 2-2 zabio Talisco. Uzvrat se igra 18. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hej dude 02.03.2018.

    revija provokacija i valjanja po terenu

  • Zdravko i Gospa iz Međugorja 01.03.2018.

    Volin Turke i žustrinu

  • Iskrivljena antena 01.03.2018.

    Šta drugo očekivati od Azijskih zemalja tamo žive sve divljaci evo Putin prijeti sa nekim grančicama od raketa Americi, Turci oblače u uniforme curice tako da laktarenje ufc.. ovaj nogometa u Turskoj je formalnost na nivou.

Komentiraj...
Vidi sve komentare