To je to što me zanima!

Ludi Shaq: Trčat će protiv Gaya, boksao je s Hoyom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sitni De la Hoya, iako je duplo lakši i niži 37 cm, uspio je na bodove pobijediti velikog O'Neala. On pak traži nove izazove u reality showu 'Shaq vs'
Vidi originalni članak

Shaquille O'Neal veliki je košarkaš, ne samo fizički. Osvojio je NBA prstene s Lakersima i Miamijem. Poznat je kao veliki gospodin izvan parketa, a veliki je zabavljač. U reality showu 'Shaq vs' dobroćudni div (216 cm i 147 kg) ugošćuje kolege i pokušava ih pobijediti u njihovim sportovima.
U novoj sezoni ugostit će Tysona Gaya, nakon Bolta, najbržeg čovjeka na svijetu. U štafeti s košarkašem Dwightom Howardom te igračima američkog nogometa Chrisom Johnsonom i DeSeanom Jacksonom, pokušat će biti brži od Gaya na 200 metara. Zna se da će se u jednoj od epizoda utrkivati s velikanom NASCAR-a Daleom Earnhardtom. U prvoj se sezoni u američkom nogometu nadmetao s quarterbackom Roethlisbergerom, plivao s Phelpsom, a posebno je zanimljivo bilo boksanje protiv legendarnog Oscara de la Hoye.
Sitni De la Hoya (179 cm i 72 kg) je bio svjetski prvak u šest različitih težinskih kategorija, a osvojio je i olimpijsku medalju u Barceloni. Iako je duplo lakši i niži 37 cm, uspio je na bodove pobijediti velikog Shaqa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • IP95 19.07.2010.

    shaq bi ga smaza za marednu da oce :DD

  • BubyBj 19.07.2010.

    Shaq je kralj. Sve je to dobra zezancija. Tko je gledao zna o čemu pričam

  • brzi222 19.07.2010.

    iso miki...

Komentiraj...
Vidi sve komentare