To je to što me zanima!

Senzacija na Marakani: Crvena zvezda srušila očajni Liverpool

Crvena zvezda iznenadila je Liverpool i slavila 2-0 u 4. kolu Lige prvaka u skupini C. Oba je gola zabio Milan Pavkov. Club Brugge slavio je na gostovanju kod Monaca 4-0
Vidi originalni članak

U 4. kolu skupine C Lige prvaka Crvena zvezda je u Beogradu protiv viceprvaka Europe priredila veliko iznenađenje i pobijedila 2-0.

Zvezda je povela u 22. minuti. Nakon kornera najviši je bio Milan Pavkov, koji trese mrežu. Novi šok gostima ponovno je priredio Zvezdin centarfor Milan Pavkov, koji je u 29. minuti odličnim udarcem sa 23 metra pogodio za 2-0.

U drugom poluvremenu Liverpool je opsjedao gol Zvezde, ali domaćini su se znalački branili i uspjeli doći do velike pobjede. Dejan Lovren zbog ozljede nije bio u sastavu Liverpoola.

Velika pobjeda Lekinog klub

Katastrofalna sezona Monaca, koji je predzadnji u francuskom u prvenstvu, nastavljena je i u Ligi prvaka porazom od Club Brugge sa 4-0 u skupini A.  

Prije dva tjedna Club Brugge, kojeg vodi Ivan Leko, kod kuće je protiv Monaca odigrao 1-1, ali u Kneževini gosti iz Belgije su krenuli silovito i nakon 24. minute već su vodili 3-0 pogocima Hansa Vanakena (12', 17'-pen) i Wesleyja (24'). Konačnih 4-0 postavio je Ruud Vormer u 85. minuti.

Danijel Subašić zbog ozljede nije bio u sastavu Monaca, a stoper Matej Mitrović i vratar Karlo Letica ostali su na klupi za pričuve Bruggea.

Idi na 24sata

Komentari 398

  • sasakapelari 07.11.2018.

    Svaka cast zvezdi,pa nakon 28 godina,slobodno i oni jednom okuse igrati ligu prvaka,a Dinamo je vec igrao ligu prvaka,a ovaj danasnji Dinamo rastura u ligi uefe,i nije kanta za napucavanje kao sto je i bude zvezda u ligi prvaka

  • mentalist1 07.11.2018.

    Nisam znao da zvijezda igra profesionalan nogomet,mislio sam da su se ugasili 95. i da su se koncentrirali iskljucivo na proizvodnju majoneze. A vidi ih sad,uz dobru majonezu sve se moze. Istina da su im igraci nikakvi,ali se bore za zadnju kap te majoneze. Svaka cast

  • mentalist1 07.11.2018.

    Hebala vas zvijezda,cemu to stalno i uporno reklamiranje majoneze?

Komentiraj...
Vidi sve komentare