To je to što me zanima!

Ludilo na ulicama Zagreba: Boysi bakljadom i vatrometom proslavili svoj 35. rođendan!

Okupljanje Boysa započelo je u Novom Zagrebu, a potom je uslijedio navijački karusel po gradu. Sve su zaokružili spektakularnim vatrometom
Vidi originalni članak

Prije 35 godina nastala je jedna od najvećih navijačkih skupina u Hrvatskoj, a danas su na spektakularan način započeli proslavu rođendana.

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi slave 35. rođendan. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bad Blue Boysi večeras su 'zapalili' Zagreb. Bakljada, dimne zavjese i topovski udari bili su dio njihovoj repertoara povodom proslave rođendana, a to je sve samo početak.

Boysi će proslavu nastaviti u četvrtak na Maksimiru gdje će biti velika podrška Dinamu u susretu protiv Rapida iz Beča. 'Modrima' treba pobjeda kako bi se približili europskom proljeću, a vjerujemo kako će ih navijači gromoglasnim navijanjem voditi prema tome. Uz to, očekuje se i spektakularna koreografija na tribinama kako bi ovjekovječili veliki dan. 

Okupljanje je započelo u Novom Zagrebu, a potom je uslijedio navijački karusel po gradu. Jedna od stanica bio im je i mural kod OŠ Savski Gaj oko kojeg se vodi velika polemika u javnosti ovih dana. Riječ je o legendarnoj sceni iz 1990. godine s utakmice Dinama i Crvene zvezde gdje Zvonimir Boban udara milicajca.

Kraj karusela obilježili su spektakularnim vatrometom. 

- Danas u 20h s parkinga iza zagrade INA-e u Novom Zagrebu kreće rođendanski karusel pred utakmicu protiv Rapida na kojoj obilježavamo 35 godina postojanja grupe. Bad Blue Boyse svih generacija, sve zagrebačke kvartove i sve naše podružnice pozivamo da se u što većem broju odazovu ovom pozivu i da ovaj karusel bude najbolji uvod u proslavu rođendana Bad Blue Boysa na utakmici dan kasnije! NEKA NAŠA PJESMA TEBI SNAGE DA - objavili su Boysi u najavi karusela.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • empatija 04.11.2021.

    Zko je dozvolio takvu feštu, topovski udari, baklje , zar građani nemaju pravo na miran zivot

  • Superheroj s Podunavlja 04.11.2021.

    BBB stariji od kluba. Kako to?

  • 04.11.2021.

    Sretan vam 35 rođendan Boysi! 💙 Razvalite Rapid veceras! HŽV💙❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare