To je to što me zanima!

Ludilo od derbija: Arsenal se vratio nakon 2 gola zaostatka

Arsenal je nekoliko minuta prije kraja stigao i do trećeg gola, ali Kolašinac je bio u zaleđu prije nego je asistirao za gol pa je VAR ekipa signalizirala sucu Martinu Atkinsonu da od pogotka nema ništa
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala i Tottenham Hotspura su u sjevernolondonskom derbiju 4. kola engleskog prvenstva odigrali 2-2 (1-2).

Gosti su poveli 2-0 golovima Eriksena (10) i Kanea (40-11m), no do poluvremena je "topnike" u igru vratio Lacazette (45+2). Konačnih 2-2 postavio je Aubameyang (71).

Arsenal je većinu utakmice bio bolji i imao je obilje izvanrednih prilika, no promašajima je najprije prednjačio Pepe, a onda i ostatak napada. Posebno raspoložen bio je Sead Kolašinac koji je konstantno prijetio s lijevog boka.

Arsenal je nekoliko minuta prije kraja stigao i do trećeg gola, ali Kolašinac je bio u zaleđu prije nego je asistirao za gol pa je VAR ekipa signalizirala sucu Martinu Atkinsonu da od pogotka nema ništa.

Nakon ovog ishoda peti Arsenal ima sedam bodova, dok je Tottenham deveti s pet.

Ranije u nedjelju Everton je na svom Goodison Parku svladao Wolverhampton Wandererse sa 3-2 (2-1). Dvostruki strijelac za domaće bio je Richarlison (5, 80), a jedan je pogodak postigao Iwobi (12), dok su golove za goste postigli Saiss (9) i Jimenez (75). Everton je šesti sa sedam bodova, dok je Wolverhampton 17. s tri.

Na vrhu je Liverpool s maksimalnih 12 bodova, drugi Manchester City ima 10.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 02.09.2019.

    mkhitaryan i xhaka nisu ni za malu jakacinu, a ni ozil iako nije igrao...mogli su fino dovest fekira za male pare i odma uzet salibu da igra stopera te ostavit ramseya koji je doktor za njihov cijeli vezni red, a nije ni ovaj luiz nesto ispada ko ratkapa

  • HajdukCrew 01.09.2019.

    Zasto emery uvijek vadi laca prije kraja utakmice, a on igrac koji zabija iz nicega, takvi moraju igrati do kraja.

  • Xyster 01.09.2019.

    Izgleda isto kao lani, City i Liverpool debelo preko 90 bodova. Ostali u borbi za (ne)ulazak u ligu pravaka na 75 bodova. Čak je vjerojatno razlika i vece nego lani, štovise Chelsea i United bi mogli imati kolaps. Prilicno dosadno nakon razočarvajuceg prijalaznog roka gdje prakticno niko nije doveo nikoga. Iz Arsenalovog kuta ovaj Pepe pokazaju neki talent i moglo bi nesto od njega biti, ali trenutno bi mu gol trebao biti duplo siri i tri puta veci, ali daleko je to od igraca od 70 miljuna funti. Luiz je imao dobru utakmicu, Aubumeyang je neupotrebljiv na krilu, kudikamo kvalitetniji u sredini i to je najveci problem momcadi, nekoliko dobrih pojedinaca ili nekoliko zalutalih koji su jos uvijek tu. Tottenham izgleda dosta slabo, momcad ista kao lani sa Sanchezom na beku koji je konstatno ispadao. Nadam se da ce barem ovi iz sredine tipa Leicester, Everton, Wolves i West Ham napraviti neki iskorak inace gladamo reprizu od lani. Podsjeca pomalo na razdoblje od prije 10 godina kada se sve vrtilo oko Chelsea i Uniteda ali oni su barem tada gubili bodove, a ovo je sada natjecanje u obaranju svakakvih rekorda izmedu Citya i Liverpoola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare