To je to što me zanima!

Ludilo! Rezervni igrač uletio na teren i spriječio je čisti gol

Izgleda da je nedopušteno ometanje igre postalo vrlo popularno u nogometu pa je tako nakon trenerova spoticanja, rezervni igrač odlučio spriječiti izgledan gol
Vidi originalni članak

Već smo dosad vidjeli kako se ne biraju sredstva kako bi se došlo do pozitivnog rezultata, a to su u nekoliko navrata demonstrirali skupljači lopti i treneri, koji su neovlaštenim ulascima na nogometni travnjak direktno utjecali na igru.

Nakon što je lukavi trener u talijanskoj amaterskoj ligi pružanjem noge spotaknuo suparničkog suigrača u trku, nevjerojatnu ludost napravio je rezervi golman argentinskog niželigaša Bell Villea. Protivnička momčad San Martin našla se u 100-postotnoj prilici da zabije gol, lopta je preletjela golmana, no u posljednji trenutak uletio je rezervni igrač Marcos Juarez, koji je spriječio gol odbivši loptu u korner.

Protivnici su opkolili suca, koji je tek, prema pravilima, mogao dosuditi indirektni udarac za San Marin, kojeg nisu realizirali. Prepredena rezerva nije dobila nikakvu kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • RokoBelič 17.11.2012.

    za klub se ne igra za klub se zivi

  • ReggochOch 16.11.2012.

    Zamjenski igrač u propisno odjevenoj navlaci ,se je zagrijavao iza svoga gola i spriječio je zgoditak a ne pomoćni vratar. Ispravite to ,jer se bez veze sramotite .

  • Mandžo17 16.11.2012.

    Sudac je sve napravio po pravilima nogometne igre. Po meni bi u ovavim situacijama trebalo suditi kazneni udarac, ali ja nisam u UEFA-i i tko mene pita :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare