To je to što me zanima!

Ludnica na Velesajmu! Sisački Vitezovi postali prvaci Hrvatske

U gostujućoj finalnoj utakmici 'vitezovi' su kod 'veprova' slavili s 5-1. Golove su za Sisak zabili Luka Jarčov (dva), Puzić, Platužić i Dobrić, dok je jedini strijelac za poraženu momčad bio Tibor Stančić
Vidi originalni članak

Hokejaški klub Sisak na pozornici domaćeg hokeja gotovo i da nije postojao, a ove su godine na najljepši mogući način zlatnim slovima ispisali klupsku povijest. Sisački 'vitezovi' su pobjedom protiv Zagreba po prvi put postali prvaci Hrvatske. 

Pogledajte video: Sisak prvak Hrvatske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U gostujućoj finalnoj utakmici kod 'veprova' slavili su s 5-1. Golove su za Sisak zabili Luka Jarčov (dva), Puzić, Platužić i Dobrić, dok je jedini strijelac za poraženu momčad bio Tibor Stančić.

Nakon kraja utakmica krenula je ludnica na tribinama, ali i samom ledu. Ništa, naravno, nije moglo proći bez bakljade.

Finale se igralo na tri pobjede. Sisak je u prvoj utakmici slavio s 5-2, a već u idućem susret Zagrebaši su pokazali da se ne planiraju tako lako predati. 'Veprovi' su pružili odličan otpor te su u drugoj finalnoj utakmici slavili s 3-2. U trećem susretu, Siščani su golovima Dobrića i Platužića pobijedili s 3-2, dok su u odlučujućoj utakmici 'vitezovi' na Velesajmu pred 700 gledatelja svladali Zagrebaše i po prvi put u klupskoj povijest osvojili trofej.

Glavni igrač 'vitezova', ujedno i trener, Luka Jarčov (25), proglašen je najkorisnijim igračem u doigravanju prvenstva Hrvatske.

Prvenstvo Hrvatske - poredak:

1. Sisak
2. Zagreb
3. Mladost
4. Medveščak Mladi

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Serpent Sun 09.04.2022.

    Bravo Sisak!

  • happy222 09.04.2022.

    Za Sisak je ovo čudo uz klubove iz ZG koji su puno financijski jači debili koji ne prate uvijek je bilo 4 do 5 klubova ,svaka čast Sisku 👏

  • Alan tlake 09.04.2022.

    Ajmo sad svi skupa....zig zag Meeedveeeščak😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare