To je to što me zanima!

Nova rapsodija Futsal Dinama protiv Torcide. Razbili ih 6-0!

Futsal Dinamo slavio je u četvrtfinalu doigravanja HMNL koje je Torcida odvela do majstorice. "Jedna će Torcida plakati ovu noć, j... se j... Splite, Dinamo šampion", pjevali su Boysi
Vidi originalni članak

Futsal Dinamo u lijepo popunjenoj dvorani 2 Doma sportova u odlučujućoj, trećoj utakmici četvrtfinala doigravanja Hrvatske malonogometne lige slavio 6-0 protiv MNK Torcida iz Splita. Izabranici Matije Đulvata došli su do četvrte pobjede nad Torcidom na domaćem parketu u isto toliko utakmica na krilima Bad Blue Boysa.

Nikola Gudasić zabio je u šestoj minuti za vodstvo Futsal Dinama udarcem iskosa s lijeve strane, a 40-ak sekundi poslije Neven Zonjić je nakon auta iz gužve postavio 2-0, a prije kraja prvog poluvremena pao je i treći u mreži Splićana, u 16. minuti zabio je Mateo Mužar.

Boysi su potom počeli pjevati "pet komada, pet komada, to je naša nada". Ta se želja ostvarila nakon manje od šest minuta nastavka, Mihovil Prgomet u dva je napada zaredom u 25. i 26. minuti zabio za velikih 5-0. Sedam minuta prije kraja Filip Novak iz blizine je zabio prvi gol u doigravanju, šesti i posljednji u mreži Torcide za najuvjerljiviju pobjedu nad tim klubom. Omjer udaraca u okvir bio je 34-12, a ukupno 51-25!

 

- Jedna će Torcida plakati ovu noć, j... se, j... Splite, Dinamo šampion - pjevali su Boysi.

Dinamo je, podsjetimo, lani osvojio premijerni naslov prvaka i u prvoj četvrtfinalnoj utakmici slavio je 6-1, dok je Torcida u uzvratu iznenadila i izjednačila pobjedom na penale. Polufinale su ranije izborili Square pobjedama nad Osijekom, Pula protiv Crnice, kao i Olmissum protiv Novog Vremena. Parovi polufinala, koja se također igraju na dvije pobjede, su Pula - Dinamo i Square - Olmissum.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • PlaviZg🔵 03.04.2024.

    Trpanje na sve strane Poooooludiiiiiiiiii🔵

  • AC.MILAN 03.04.2024.

    zaslužena pobjeda, par klasa su bolji, ali kako sada ne pišete u naslovu o gnjusnom navijanju kao što ste za ono u Splitu, a kontekst pjevanja je isti? ili osuditi oboje ili ništa

  • axl44 03.04.2024.

    magarci i galeb na aparatima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare