To je to što me zanima!

Ludnica: Ulaznice za Leicester i Everton čak do 82.000 kuna

Tvorac čuda Claudio Ranieri zaradit će 6,5 milijuna eura bonusa ako njegova momčad osvoji naslov, prvi u klupskoj povijesti. Osigurati bi ga mogao već ovog vikenda
Vidi originalni članak

Leicester je doslovno na korak od najljepše nogometne priče modernog doba. Za potvrdu prvog naslova prvaka u povijesti "lisicama" su potrebna tri boda u preostala tri kola, a prva prilika za to je ove nedjelje na Old Traffordu. U slučaju pobjede i osvojenog naslova, Leicester bi ga predstavio na svom King Power stadionu 7. svibnja protiv Evertona.

Ulaznice se već prodaju preko interneta i cijene se kreću od tri tisuće do čak 82 tisuće kuna! Tvorac čuda Claudio Ranieri zaradit će 6,5 milijuna eura bonusa ako osvoji naslov, piše Daily Mail.  Vlasnici Leicestera su stavili dosta klauzula u njegov ugovor kako bi olakšali raskid ako ne uspije. Ranieri je i sam tražio unošenje nekih klauzula, ako se momčad uspije plasirati u Europsku ligu, Ligu prvaka ili ako osvoji englesko prvenstvo. 

Talijan ima posebnu klauzulu u svom ugovoru koja mu jamči 130 tisuća eura za svaku poziciju koju njegova momčad zauzme iznad 17. mjesta, što će mu donijeti dva milijuna eura. Upravo dva milijuna eura godišnje zarađuje, a u pregovorima je oko novog ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • JoskoRapic 29.04.2016.

    ima po miseca ste napisali da je dosla cijena do 114000 kn

  • Eisflitzer 29.04.2016.

    bravo Leichester, sa Hajdučkim Srcem sve se može osvojit.

  • strmi007 29.04.2016.

    Očekivano!

Komentiraj...
Vidi sve komentare