To je to što me zanima!

Ludnica u Osijeku: Nema više soba, stiže preko 2000 Velšana

Sve ulaznice su rasprodane, a velški navijači, koji nisu stigli do zlatnog papiriča, spremni su volontirati na stadionu, samo kako bi pogledali utakmicu
Vidi originalni članak

Prodano je 17.447 ulaznica, od čega je Velšanima otišlo 1650. No u Osijek dolazi više od 2000 gostiju bez ulaznica, a rezervirali su sve dostupne krevete u Osijeku i u Baranji.

- Jedan par iz Walesa spreman je čak i volontirati na stadionu kako bi uspjeli pogledati utakmicu. Oni bi odvolontirali što treba, samo kako bi uspjeli ući na stadion - kažu u Turističkoj zajednici Grada Osijeka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Eto, takva je ludnica uoči sutrašnje utakmice u 15 sati.

Hoteli i apartmani odavno nemaju mjesta, u Osijeku ima 1700 kreveta, a to je odavno “bukirano”.

Osim ludnice na tribinama, očekuje se i ludnica na travnjaku jer u 15 sati, kad počinje utakmica, temperatura će biti iznad 30 stupnjeva.

U HNS-u kažu da je termin birala Uefa, no nejasno je zašto je europska nogometna organizacija susret svjetskih prvaka i polufinalista Eura stavila u termin matineje. Jer ako pogledate koje su utakmice u subotu neshvatljivo je da su elitni termin dobili Škotska i Cipar, koji će igrati u 20.45, Moldavija i Andora ili Estonija i Sjeverna Irska (18 sati), dok će se Luka Modrić, najbolji igrač svijeta, i “vatreni” znojiti po najvećoj vrućini. Inače, u tom terminu igraju još samo Island - Albanija... Na Islandu, naravno...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 06.06.2019.

    Nema dobrih Velšanki hhaha...

  • Proletarac 06.06.2019.

    Booking još ima mjesta???

  • Gunersss_ 06.06.2019.

    koliko ja znam utakmica je prekosutra a ne sutra..al aj valjda ovi nasi novinari znaju,ne bi oni pogrijesili

Komentiraj...
Vidi sve komentare