To je to što me zanima!

Ludnica u Osijeku: Stotine dočekale Lovrića i skandirale Bjelici: 'Idemo po obje titule!'

U zadnjim satima zadnjeg dana prijelaznog roka navijači Osijeka prvi su puta pozdravili kapitalca prijelaznog roka. Sa svojom brojkom 44, nakon odrađenog liječničkog pregleda, preuzeo je novi bijeli dres na tri i pol godine
Vidi originalni članak

Red navijačkih pjesama, skandiranja, nervoznih usklika u silnom iščekivanju, a onda... Otvorila su se vrata i izašao je - Kristijan Lovrić. Erupcija, bakljada podno zapadne tribine Gradskog vrta.

U zadnjim satima zadnjeg dana prijelaznog roka navijači Osijeka prvi su puta pozdravili kapitalca prijelaznog roka. Sa svojom brojkom 44, nakon odrađenog liječničkog pregleda, preuzeo je novi bijeli dres i spustio se među masu koja mu je priredila spektakularan doček u novoj sredini.

- Hvala vam, nisam ovo očekivao. Idemo po obje titule - rekao je Lovrić nakon što je dobio megafon u ruke.

Pa su krenula naslikavanja, a onda je svoju "porciju" skandiranja dobio i...

- Bjelica Nenad! Bjelica Nenad! Bjelica Nenad!

Bjelica je Lovrića pokušao dovesti još na početku zimskog mercata, ali su pregovori s Goricom zapeli oko odštete jer je bila prevelika financijska razlika između onog što je Osijek nudio i što je tražila Gorica.

Lovrić bi u Osijeku trebao imati 300.000 eura godišnje plaće, a potpisao je na tri i pol godine. To je veliko pojačanje za Osječane, koji sada u završnicu prvenstva s probuđenim Caktašem i Lovrićem ulaze iz puno bolje pozicije.

Karijeru je počeo u Ogulinu, igrao za Karlovac, Belu Krajinu (Slovenija), Kustošiju, Lučko i Lokomotivu prije prelaska u Goricu u čijem je dresu pokazao sav raskoš svog talenta i prometnuo se u jednog od najboljih igrača HNL-a. U 120 utakmica odigranih za Goricu postigao je 54 pogotka, dodao još 28 asistencija, u toj mjeri da je postao i reprezentativac Hrvatske za koju je nastupio u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Malte.

Idi na 24sata

Komentari 288

  • Palmanova 16.02.2022.

    bas mi je drago da se Osijek pojacao.Dinamo,Hajduk,Rijeka i Osijek svake godine velika bitka i sto jaca HNL.jos da Dinamo i repka dobe stadione

  • Ljuke Nebohodach 16.02.2022.

    Dobro ga uklopiti u agresivni, ostri, presing Osijek i bit ce to dobro. Ajmo Osijek!

  • Sjeverac 16.02.2022.

    Svaka čast Lovriću,kvalitetan igrač. Puno zdravlja u karijeri i neosvojenih trofeja sa Osijekom. HŽV

Komentiraj...
Vidi sve komentare