To je to što me zanima!

Ludnica u svlačionici Zagreba: "Dajte Pariz da se igramooo..."

Orilo se iz svlačionice nakon Zagrebove pobjede u Njemačkoj. Veselin Vujović sjedio je u kutu, a njegovi momci zagrljeni su poslali poruku moćnom PSG-u...
Vidi originalni članak

Zagrebovi igrači napravili su čudo nad čudima. Pobijedili su Rhein-Neckar Löwen u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Mannheimu 31-29 i plasirali se u četvrtfinale gdje ih čeka još jedan moćan protivnik.

To je bila prva pobjeda Zagreba u Njemačkoj nakon 13 godina. A nitko im nije davao šanse nakon što su izgubili prvu utakmicu. Löwen kojeg su zagrebaši dobili kod kuće je izgubio tek dvije domaće utakmice u dvije sezone.

I onda dođe Zagreb i "natambura" ih pred krcatom dvoranom. Sad je na redu PSG. 

- Malo je ljudi vjerovalo. Zapravo, jedini smo mi vjerovali da možemo preokrenuti poraz iz Arene - rekao je Domagoj Pavlović nakon što su se zagrebaši vratili iz Njemačke.

- Malo je tko očekivao da ćemo ovo napraviti. Ali pokazali smo kvalitetu i veliko srce - dodao je Luka Šebetić.

- Ako možemo izbaciti Löwen, zašto onda ne bismo izbacili i Pariz. Pa i da je Barcelona gostovala kod Löwena nije mogla tvrditi da će tamo slaviti. A mi smo pobijedili. Sada je samo nebo granica. Oni su ostali bez Nikole Karabatića, a Pariz bez njega nije ista momčad. Mi ćemo se pripremiti za svakog protivnika, ako treba i potući se - rekao je tvorac Zagrebovog čuda, arhitekt PPD-a Veselin Vujović.

Nakon velike pobjede u Njemačkoj pustio je igrače u prvi plan. Sjeo je u kut svlačionice i gledao kako njegovi momci slave.

Orilo se iz svlačionice.

- Dajte Pariz da se igramo...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • strmi007 28.03.2016.

    idemo,igramooooooooooooo

  • ToniMontana 28.03.2016.

    tko moze izbaciti RNL moze i PSGa

  • 28.03.2016.

    Namazat ce ih Paris budimo realni

Komentiraj...
Vidi sve komentare