To je to što me zanima!

Ludo slavlje diljem Hrvatske: Domovina disala s Vatrenima

Moćna Hrvatska uništila je Argentinu i Messija za jednu od najvećih pobjeda u povijesti, najveću ove generacije, bez ikakve sumnje. Pogledajte kako se pobjeda slavila diljem Hrvatske
Vidi originalni članak

U Zagrebu na Trgu, u Rijeci na gatu Karoline riječke, u Slavonskom Brodu, Karlovcu, Osijeku, Splitu, Dubrovniku... Tisuće duša bile su kao jedno dok su Vatreni razbijali Argentinu u Nižnjem Novgorodu u 3-0 pobjedi u drugom kolu SP-a. 

Slavilo se diljem Lijepe naše, slavit će se, sigurni smo, dugo u noć. Proživljavali su navijači svaki trenutak utakmice, primali se za glavu kod promašaja u prvom dijelu i skakali i slavili kod golova Rebića, Modrića i Rakitića.

Moćna Hrvatska uništila je Argentinu i Messija za jednu od najvećih pobjeda u povijesti, najveću ove generacije, bez ikakve sumnje. Pogledajte kako se slavilo diljem domovine:

ZAGREB

RIJEKA

OSIJEK

SLAVONSKI BROD

KARLOVAC

SPLIT

DUBROVNIK

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • adis23 22.06.2018.

    nigdje Pule

  • Usora1 22.06.2018.

    juce sam imao jak osjecaj da pobjedjujemo, jos me nije napustio. cuvajte grlo jer ovo je tek pocetak...za proslavu pobjede nad dancima ili francuzima kojima smo duzni..... pa onda nadalje....top formu pokazali su jedino spanci i portugal....

  • jo2hn8ny 22.06.2018.

    U cijeloj ovoj predivnoj atmosferi za koju su zaslužni dečki iz repke, mogu po slikama slobodno zaključiti da mi HRVATI imamo zbilja preljepih HRVATICA. Griješim li u svojim razmišljanjima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare