To je to što me zanima!

Luis Enrique: Messi, Neymar i Suarez itekako mogu zajedno

Pokušat ćemo ostati vjerni sebi, ali i napraviti momčad koja nije predvidljiva. Želimo isprobati neke drugačije koncepte i taktike kako bismo iznenadili naše protivnike...
Vidi originalni članak

Nakon što je legenda Barcelone Johan Cruyff kritizirao upravu kluba zbog dovođenja Suareza, i naglasio kako Lionel Messi, Neymar i Luis Suarez ne mogu igrati zajedno, oglasio se i novi trener, Luis Enrique koji ističe kako mu je drago što može imati na raspolaganju takva tri napadača. 

- Svaki trener želi imati najbolje igrače, drago mi je što imam svu trojicu najboljih Messija, Neymara i Suareza. Što više boljih igrača, to bolje. Uvijek želim izvući najbolje od svojih igrača. Messi trenutno prolazi kroz teško razdoblje, ali se na Messija uvijek možete osloniti. Napravio je sjajne stvari za Argentinu na Svjetskom prvenstvu i dalje je najbolji igrač na svijetu za mene. On je primjer drugim igračima - rekao je Enrique koji će raditi i neke promjene u momčadi:

- Pokušat ćemo ostati vjerni sebi, ali i napraviti momčad koja nije predvidljiva. Želimo isprobati drugačije koncepte i taktike kako bismo iznenadili protivnike - rekao je Enrique te dodao kako će u bliskoj budućnosti razgovarati s Xavijem i Danijem Alvesom koji su spominjali odlazak iz Barcelone. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • basketgirl 17.07.2014.

    mislim da će enrique biti odličan trener ..nadam se tomu i jedva čekam početak sezone, da vidim novu (nadam se) barcu... a što se tiče suareza.. je dobar igrač, ali ponavljam ne sviđa mi se i žao mi je što je barca potrošila novac na njega, bolje da su doveli stopera....

  • mestar 17.07.2014.

    Enrique, nadam se da znas sto radis s tim svojim kemijanjem. Martino je dobro drzao do Veljace ali Barca je pala u zavrsnici ipak mogli su bit prvi da su pobijedili zadnju utakmicu!

  • GoldenEye 17.07.2014.

    treba samo defence igrače sada a ne jeb suareza.Barca ima je* Neymara I MESSIA na istom timu.šta će im još on.al vidjet ćemo.nadam se da će ispast odlično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare