To je to što me zanima!

Luis Figo ponosan na kćer koja je krenula majčinim stopama. Jedina je 'mrlja' - seks snimka

U zadnje vrijeme neprikladne fotografije i videa kruže Instagramom i WhatsAppom, iza kojih stoji djevojka koja se predstavlja kao ja, kazala je tada Daniela Figo koja pored uspješne modne karijere studira i medicinu
Vidi originalni članak

Legendarni portugalski nogometaš Luis Figo (49) tijekom 20 godina duge i blistave karijere kroz koju je osvojio neke od najvećih klupskih trofeja, igrao je za Sporting, Barcelonu, Real Madrid i Inter. 

Neizbrisiv trag ostavio je u svijetu nogometa te je jedan od onih igrača koji je inspirirao djecu širom svijeta da se počnu baviti sportom. Zasigurno je bio jedan od najboljih, a kako stara izreka kaže - iza uspješnog muškarca stoji žena. 

Figova najveća podrška je Helen Svedin (47) s kojom je u braku od 2001. godine, a zajedno imaju tri prekrasne kćeri koje su svojom ljepotom očarale svijet - Danielu, Martinu i Stellu. 

Njihova najstarija kći Daniela (23) krenula je majčinim stopama te je oduševila modni svijet, a upravo je njezin otac Figo najponosniji. Pored modelinga, Daniela studira medicinu na Sveučilištu Navarra. 

Jedina 'mrlja' u njezinom životu pojavila se 2018. godine kada se na društvenim mrežama pojavio pornić tada jedva punoljetne Daniele koja je tvrdila da je sve namješteno. 

"Ne razumijem motiv iza ovoga", napisala je Figova kćer nakon što se našla usred seks skandala.

"U zadnje vrijeme neprikladne fotografije i videa kruže Instagramom i WhatsAppom, iza kojih stoji djevojka koja se predstavlja kao ja.

Još jednom ponavljam i uvjeravam sve da su fotografije lažne i da na njima nisam ja! Tužna sam kad vidim kako ljudi preko lažnih objava žele naštetiti ljudima koje uopće ne poznaju", napisala je Daniela u objavi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • beli1977 14.05.2022.

    E,tak

  • ajoj2 14.05.2022.

    pa gdje su snimci? hocu da utvrdim samo da to nije kleveta, zelim stati u obranu nesretnice

Komentiraj...
Vidi sve komentare