Kći Luisa Figa usred seks skandala, pornić, seks snimka | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 4

Luis Figo ponosan na kćer koja je krenula majčinim stopama. Jedina je 'mrlja' - seks snimka

Luis Figo ponosan na kćer koja je krenula majčinim stopama. Jedina je 'mrlja' - seks  snimka

U zadnje vrijeme neprikladne fotografije i videa kruže Instagramom i WhatsAppom, iza kojih stoji djevojka koja se predstavlja kao ja, kazala je tada Daniela Figo koja pored uspješne modne karijere studira i medicinu

VIDEO

Legendarni portugalski nogometaš Luis Figo (49) tijekom 20 godina duge i blistave karijere kroz koju je osvojio neke od najvećih klupskih trofeja, igrao je za Sporting, Barcelonu, Real Madrid i Inter. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luís Figo (@luis__figo)

Neizbrisiv trag ostavio je u svijetu nogometa te je jedan od onih igrača koji je inspirirao djecu širom svijeta da se počnu baviti sportom. Zasigurno je bio jedan od najboljih, a kako stara izreka kaže - iza uspješnog muškarca stoji žena. 

Figova najveća podrška je Helen Svedin (47) s kojom je u braku od 2001. godine, a zajedno imaju tri prekrasne kćeri koje su svojom ljepotom očarale svijet - Danielu, Martinu i Stellu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luís Figo (@luis__figo)

Njihova najstarija kći Daniela (23) krenula je majčinim stopama te je oduševila modni svijet, a upravo je njezin otac Figo najponosniji. Pored modelinga, Daniela studira medicinu na Sveučilištu Navarra. 

Jedina 'mrlja' u njezinom životu pojavila se 2018. godine kada se na društvenim mrežama pojavio pornić tada jedva punoljetne Daniele koja je tvrdila da je sve namješteno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luís Figo (@luis__figo)

"Ne razumijem motiv iza ovoga", napisala je Figova kćer nakon što se našla usred seks skandala.

"U zadnje vrijeme neprikladne fotografije i videa kruže Instagramom i WhatsAppom, iza kojih stoji djevojka koja se predstavlja kao ja.

Još jednom ponavljam i uvjeravam sve da su fotografije lažne i da na njima nisam ja! Tužna sam kad vidim kako ljudi preko lažnih objava žele naštetiti ljudima koje uopće ne poznaju", napisala je Daniela u objavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner