To je to što me zanima!

Luis Ibanez kažnjen s 40.000 kuna zbog tučnjave u Zagrebu

Bivši nogometaš Dinama Luis Ibanez nepravomoćno je kažnjen s 40.000 kuna zbog incidenta koji se dogodio u svibnju 2012. godine. Argentinac je tu večer bocom napao bivšeg boksača Andreja Rennerta
Vidi originalni članak

Incident u zagrebačkom noćnom klubu Faces od prije pet godina napokon je dobio svoj rasplet. Bivši lijevi bočni Dinama, danas igrač Trabzonspora, Luis Ibanez nepravomoćno je kažnjen s 40.000 kuna zbog napada na bivšeg boksača Andreja Rennerta. 

Igrači Dinama tu su večer slavili osvajanje Kupa, a oštećeni Rennert je provocirao Luisa Ibaneza pitanjima o njegovoj plaći i Zdravku Mamiću.

- Andrej ga je pitao u šali piju li i hvataju cure sada, na što mu je Ibanez odgovorio da idu van to riješiti. Ibanez je potom upitao boksača: "Misliš da se ja tebe bojim? Nisam ja neki Hrvat". Luis je bio uzrujan, a nama je bilo smiješno da netko poznat zove Andreja na tučnjavu, a još je Ibanez nizak. Naš smijeh ga je razbjesnio, pa je zamahnuo rukom, a onda je dotrčao do šanka uzeo bocu i bacio ju na Andreja - rekao je prijatelj boksača na Općinskom sudu u Zagrebu.

Od udarca bocom Rennert je pao u nesvijest, a kasnije je operiran i ugrađena mu je titanska pločica u glavu. Ibanez se nije pojavio na sudu zbog priprema s klubom, ali u izjavi tvrdi da ga je Rennert vrijeđao.

Sud je na kraju procijenio da je oštećenik svojim ponašanjem provocirao Ibaneza, a Argentinca je zbog napada kaznio s 40.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • nokia010 02.03.2017.

    Ibanjez je kralj!

  • danec 02.03.2017.

    Sine Andrej, asfalt u buenos Airesu je nešto vrući nego u grebza. Barem ti je uslugu napravio lučo. Sad barem imaš nešto u glavi.

  • nokšir 02.03.2017.

    Bravo za Ibaneza

Komentiraj...
Vidi sve komentare