To je to što me zanima!

Luis Suarez želi u PSG: 'Klub se vraća na stare staze slave'

Postoji mnogo klubova s istom reputacijom koji žele izgraditi dobru momčad. Paris je jedan od njih, rekao je Suarez koji u Liverpoolu proživljava turbulentno razdoblje
Vidi originalni članak

Napadač Liverpoola Luis Suarez u nedjelju je šokirao vlasnike kluba izjavom da je zainteresiran za prelaskom u Paris St. Germain. Francuski klub nedavno je izrazio interes za dovođenjem urugvajskog reprezentativca, a povratna informacija od igrača bila je pozitivna.

Već neko vrijeme Suarezova budućnost na Anfieldu je neizvjesna, a da ga više ne zanima ostanak u Liverpoolu dao je jasno do znanja u posljednjim izjavama.

- Bilo bi mi drago da mogu igrati u istoj momčadi kao Diego (Lugano op.a.). Paris je velika momčad, klub se vraća na stare staze slave - rekao je Suarez na čije je stajalište uvelike utjecao sunarodnjak Lugano.

- Ili  idem u Paris ili negdje drugdje. Postoji mnogo klubova s istom reputacijom koji žele izgraditi dobru momčad. Paris je jedan od tih klubova te dovode dobre igrače kako bi se pojačali.

Suarezu je posljednjih mjeseci bilo turbulentno u Liverpoolu nakon što je zbog rasističkog vrijeđanja Patricea Evre zaradio kaznu od osam utakmica. Okršaj se nastavio kad je u derbiju odbio pružiti ruku Francuzu, a voda na mlin prema njegovom odlasku su katastrofalni rezultati u Premiershipu u kojem 'redsi' drže sedmo mjesto s četiri utakmice u nizu bez pobjede.

I Cavani želi u PSG

Poput njegova sunarodnjaka i napadač Napolija Edinson Cavani izrazio je želju za odlaskom u bogati PSG, također na nagovor Diega Lugana 

- Želio bih doživjeti novo iskustvo. Lugano i ja smo pričali o transferu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mihaninho 13.03.2012.

    Pa i Dinamu dobro ide,zakaj Suarez neće u Dinamo,puni smo ko brod,izvezli smo robe za 100 000 000 eura,najtransparentnija smo firma u Europi,plaće su na vrijeme,i tak,kak veli naš Mamić,porculanska gubica i Barišić,koji je brijem mrtav već par godina,al mu se ne ide na Mirogoj,zakaj u Dinamo onda ne dojde neka zvijezda?

  • chicharito14 12.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BrunoK1993 12.03.2012.

    E moj Luis, volim te ko' igrača ali ako te netko može nagovorit na odlazak i ako nemaš svoje ja onda si stvarno smrad. Nikad više u Liverpoolu napadač poput Fernanda iz najboljih dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare